Tisztában vagyok vele, hogy minden a taktika része, mint ahogy az is, hogy 1-2 szezononként cseréled a játékosaid, hogy ne öregedjenek ki, és még bukás nélkül tudd őket eladni. Eléggé nagy nehézséget okoz úgy sikeresnek lenni, hogy közben nem veszítesz a csapatodon milliókat minden szezonban. Most mindenkinek másképp kell taktikázni, alkalmazkodni kell a játék változásaihoz.
De ezek mind megoldható dolgok lennének, ha jobban csinálnák BB-ék. Előre szólniuk kellene legalább 1 szezonnal előre, hogy ez lesz, így lenne idő reagálni, és akkor már az előző szezonban elkezdted volna a mostani folyamatot. A random dolgok szerintem sokkal bosszantóbbak a játékban. Az, hogy a másik konferencia melyik csapatai ellen játszol idegenben, vagy a bevétel nélküli hetek a random meccs sorsolás miatt.
Ebben a szezonban 3 olyan hetem van amikor nincs meccsbevételem, mire lesz 1 olyan hetem amikor 2szer játszok otthon(pénzügyi hét). Szezon elején néhány százezer tartalékkal vágtam neki a szezonnak, azóta folyamatosan pozitív az egyenlegem és még a kupabevétel is jön erre, de az allstart hét után megfogom kapni a "figyelmeztetést" a negatív egyenleg után. Szerencsére rögtön rá lesz 2 haza meccsem, így vissza tudom tornázni magam 0 egyenleg köré. De ismétlem mindezt úgy, hogy nem volt veszteséges hetem, és volt is tartalékom.