Az MNF hatásainak felméréséhez keresek 5 hétre fix edzőpartnert.
Az elképzelésem a következő. Öt hétig minden meccsen ugyanazzal a felállással, ugyanazzal a taktikával játszunk egymás ellen, csak a tippelgetést módosítjuk. Célszerű lenne mindkettőnknek 2pontossal menni, mert ott van lehetőség "kettővel" is mellélőni taktikában és tempóban is. Fontos, hogy tényleg minden héten ugyanazzal a felállással menjünk, szóval aki várhatóan agyonjátszatja a kezdőit, mert kiesés ellen küzd, vagy fel akar jutni, az kérem, ne jelentkezzen!
1.hét: mindketten eltaláljuk a taktikát és a tempót is (ez lesz a viszonyítási alap). Senkinek nincs előnye.
2. hét: az ellenfelem eltalálja mindkettőt, én az egyiket eltalálom, a másiknál mellélövök eggyel (pl tempót eltalálom, de taktikánál semlegeset jelölök be). Nevezzük ezt egy egység hátránynak.
3. hét: Az ellenfelem eltalálja mindkettőt, én mindkettőnél eggyel mellélövök (normál tempójú, semleges támadásra tippelek), ez két egység hátrány.
4. hét: Ellenfél mindkettőt eltalálja, én mindkettőnél mellélövök, egyiknél eggyel, másiknál kettővel (mondjuk semleges, lassú támadásra tippelek), ez három egység hátrány.
5. hét: Ellenfél mindkettőt eltalálja, én maximálisan mellélövök (lassú, kinti). Ez négy egység hátrány.
Ebből szerintem elég jól le lehetne szűrni az MNF hatását. Van érdeklődő?
Don't feed the troll