Megismétlem, mert nem érted a lényeget:
nem tudok mindenkit pesztrálni, pedig többen kérték a segítségem. Aki meg nem szól, arról azt gondolom érti a játékot. Néma gyereknek...
Ha nem szól, akkor nem tudok mit kezdeni vele. Nem tudok pátyolgatni 13-15 főt én is csak ember vagyok és nem robot.
Mért nem szólt a mentorpopgramban, miért nem kért mentort magának 2-3 éve? Persze, hogy elfajul a dolog.. általában így szokott lenni ha valaki elhanyagolja a csapatát vagy nem mer segítséget kérni.
Álljon meg a menet, de én csak 20 éves kora végéig edzettem illetve egész pontosan csak 19-20 éves korában
Miért engem kell ezért cseszegetni? Én becsületesen feledzve átadtam a mindenkori kapitánynak, az ő felelőssége volt, hogy 21 évesen mit kért neki edzeni. Ha úgy látta jónak, akkor főskillt kért neki.
Kérdezd meg tőle a miértet, ez már nem az én saram, hogy 21-22 évesen miért főskillt kapott. Kérdezd meg azt is tőle vagy cimitől mit preferál jobban? Egy agyonmultizott szar bentivel rendelkezőt pl 12 vagy egy olyat, aki rendesen tud támadni van 16-17 2 pontosa és 15-16 bv-je.
Szerintem mindkettőjük az utóbbit fogja mondani. Az a nagy helyzet most is monsterek dominálnak, nézd meg a szerbek 1-2 éve mindent/mindenkit elsöprő csapatát. Érdemes lenne tőlük tanulni mit és hogyan csinálnak centernevelés terén. Ha igény van rá leírom a másik, direkt erre a célra létrehozott topikban (centerprogram).
Tudok neked ellenpéldát is hozni: ha valaki együttműködő, akkor igenis lehet megfelelő kompromisszumot találni a multizásra vs a főskilre lásd Messit és Vasst.
Krizsánnak a formája is gond volt az u21-nél, fél vagy 3/4 szezon során alig lehetett játszatni, mert nem tartották be a kapitány kérését.
Mint mondtam külföldön nem edzenek főskillt 22 év fölött, leszarják.
Így buktunk el fél tucat NT esélyes centert. Itthon kell megadni az alapokat, mert különben 0 db nt centerünk lesz évek múlva.
A legnagyobb gond, hogy a fizetéssel nem csinálnak semmit.
Bizonyára emlékszel írtam olyat régebben: amennyiben eltarthatóvá tennék a monsterek fizuját sok 3. ligás csapat tudna bekapcsolódni az eltartatásukba/edzésükbe.
Nem csináltak semmit a fizukkal, ezért már hadd ne én legyek a hibás....
A klubok érdeke is az, hogy minél tovább megtartani, amíg győzi fizetni. Így van ez ebben az esetben is, de a fizu, mint PROBLÉMA - csupa nagy betűvel - meggátolja a célt. Erről az oktondi fejlesztők a ludasak, nem látják be, hogy a válogatottaknak ártanak vele hiszen tucatszám rugdalják ki a válogatott monstereket, akik nem 1-2. ligás csapathoz kerülnek. Magyarul az elitligások is tehetnek arról, ha egy NT esélyes monster kirúgásra kerül, fel kéne vásárolni őket.
Volt egy kivétel: Hukli megvette (800k) Lakatos Ferencet, akit feledzett, de nem bírta/akarta eltartani eladta és hamarosan kirúgták. Nem Hukli hibája, hanem a rendszeré, amely lehetetlenné teszi még mkl-ben is a 250-300-as játékos eltartását. Miért nem jönnek rá végre, hogy a fizukat felezni kéne?
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/4/2013 7:13:12 AM