chilei csapatban persze marha magas fizetésű játéksok vannak de van kimondott Center a keretükben?
Nincsen. Pont ez az, amiről beszéltem, hogy az eltartásnál a fizetés számít, és ha 150k-nál már gondok vannak ebben a közösségben, a miénkre értve, akkor teljesen mindegy, hogy multis vagy sem. De
csak ebből a szempontból mindegy, semmilyen más szempontból nem, én csak arra utaltam, hogyha valaki nem tud eltartani egy 200k-s főskillest, akkor 200k-s multist sem fog tudni, pusztán azért, mert ugyanannyit keres mindkettő. Nem favorizálom a főskillre gyúrt, kiegek nélküli játékosokat, viszont van egy bizonyos főskill érték, amely alatt nem nagyon érdemes szerintem NT-ről beszélni, és kiemeltem a védekezést és a 2 pontost, mint a mostanság uralkodóvá vált taktikák két fontos skilljét. Nem szeretném túl sokat ismételni magam, de arról is szó van, hogy a védekezés edzését térden állva sem lehet már kikönyörögni külföldön, márpedig harcoltam érte éppen eleget. Paulik egyébként ezért van a keretben, ez hátha hat a tulajra valamelyest, de már ez sem... Márpedig kénytelen vagyok külföldiekkel alkudozni, mert többen is külföldön ragadtak a magas játékosok közül.
pl Krizsán csak 22éves, 24-25éves korárá ugy is odaérhetne a nagyválogatottba ha csak 3*15-ős lenne most a főskillei.
nem tudom Kaygee mennyire favorizálja a tempot.. de 182pontossal és 4-es tempoval nem hiszem hogy lehetne válogatott... bár most már nem tudom.
Nekem fontos a tempó, nem írtam / írnék ilyet, hogy nem, de az tény, hogy nem sok olyan játékos jött szembe az elmúlt időben, akinél igazán jóra ki lehetett volna gyúrni. Az pedig gondolom teljesen érthető, hogyha alacsonyról edzel valamit, hogy marha jót csinálj belőle, akkor az nem fog anélkül menni, hogy a többitől ne vegye el az ember az időt.