BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζον 31η.

Σεζον 31η.

Set priority
Show messages by
This Post:
11
269590.60 in reply to 269590.59
Date: 5/19/2015 2:32:50 PM
Overall Posts Rated:
5555
5η αγωνιστική και ήρθε η δεύτερη ήττα για την ομάδα μας με το βαρύ 89-110 από τον ΑΕΤΟ, παίζοντας κακό μπάσκετ. Η αντίπαλη ομάδα ήταν μπροστά σε όλο το ματς, βρέθηκε στο τέλος του ημιχρόνου να προηγείται με 15 πόντους και στη συνέχεια απλά κράτησε αυτό το σημαντικό προβάδισμα. Χάσαμε τα ριμπάουντ (35-45), ήμασταν πολύ κακοί στα σουτ εντός πεδιάς (38/89) και πολύ απλά δεν καταφέραμε να μπούμε ποτέ στο παιχνίδι.
+ του αγώνα: Η εμφάνιση του Cremonini, ο οποίος ήταν τρομακτικά εύστοχος, τελειώνοντας τον αγώνα με 41π, 3ρ, 1τ και 6/11τρ σε 39λ. Αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από αυτόν τον αγώνα ακόμα, είναι οι 22 ασσίστ που δώσαμε.
- του αγώνα: Ακόμα μία κακή εμφάνιση του Vragovic, οποίος τελείωσε τον αγώνα με 11π (4/19 και 0/4τρ), 4ρ, 6ασ, 2λ, 1κλ σε 47λ. Περιμέναμε περισσότερο από αυτόν σε ένα τέτοιο ντέρμπι.

6η αγωνιστική και πήραμε μία πολύτιμη νίκη πιο εύκολα απ ότι θα περιμέναμε, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, το ARGASTIRI με 73-101. Η νίκη αυτή μας έφερε στο 4-2, παραμένοντας στην πρώτη 4άδα. Σχεδόν τα ίδια ριμπάουντ (45-42) και ασσίστ (19-17) αλλά με λιγότερα λάθη (16-6) απ ότι συνήθως και περισσότερα κλεψίματα (4-11). Από την αρχή μπροστά, δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα με την τακτική να παίξουν στη ρακέτα και αφού πιάσαμε επικέντρωση/ρυθμό, κλειδώσαμε τη νίκη.
+ του αγώνα: Τα λιγοστά λάθη, η σωστή μαντεψιά σε επικέντρωση/ρυθμό, η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά κυρίως η εμφάνιση του Vragovic που με 33π (12/21 και 5/9τρ), 4ρ, 4ασ, 3λ και 4κλ σε 38λ.
- του αγώνα: Οι λίγες ασσίστ (3) του βασικού μας PG, Izutarregui. Περιμένουμε περισσότερα από τον Ισπανό άσσο στο οργανωτικό κομμάτι.

Την Πέμπτη έχουμε κύπελλο και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουμε την πρόκριση και τα 50χ εφόσον έχουμε κληρωθεί πάλι με μποτ.

ΥΓ. Φοβεροί αγώνες μέχρι τελευταία λεπτά! Εκπληκτικό ντέρμπι σήμερα ανάμεσα στον ΑΕΤΟ και στον Ατρόμητο με τον πρώτο να παίρνει το παιχνίδι με 102-97! Γενικά πανικός και στους δύο ομίλους, η κάθε νίκη είναι χρυσάφι παιδιά! Ο Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ μου φαίνεται όπως έπεσε, θα ξανανέβει στη 2η κατηγορία! Καλή συνέχεια σε όλους!

Last edited by Makaros at 5/24/2015 6:21:40 AM

This Post:
11
269590.61 in reply to 269590.60
Date: 5/19/2015 9:13:07 PM
SKORPOXORI
III.13
Overall Posts Rated:
7474
Αυτούς έχουμε, με αυτούς παίζουμε.Στο ντέρμπι των ουραγών απόψε, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε αντίθεση με τη SAVOURA που πήρε μια βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.

Άντε κι εμείς να προσπαθήσουμε να σωθούμε. Να σωθούμε και να υποβιβαστεί στη θέση μας ποιός; Η ομάδα μας φέτος είναι σαφώς η πιο αδύναμη από τους «μπλε» και γι αυτό είναι το πιο δίκαιο να κατέβουμε κατηγορία όσο κι αν δεν θέλουμε να χάσουμε την επαφή με τον όμιλο μας. Όλα στο παιχνίδι είναι όμως.

Απόψε μείναμε ευχαριστημένοι με τους παίκτες μας παρά την εύκολη ήττα αφού τώρα πια λείπει από την ομάδα και ο STORANI και παίζουμε με λύσεις ανάγκης. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Συγχαρητήρια στους SAVOURA για τη νίκη τους.

MVP ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
----------------------
CHOI BIU

MVP SKORPOXORIOU
---------------------------
CHOI BIU

MVP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
------------------------
DAVID VRAGOVIC(Sepoliakos B.C.)

Εξαιρετικό και ουσιαστικό παιχνίδι από τον Κροάτη SG του Sepoliakou ο οποίος παρέδωσε απλά μαθήματα σοβαρού μπάσκετ. Με σταθερότατη απόδοση και τσαγανό στο παιχνίδι του πρόσφερε στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη πετυχαίνοντας σε 38 λεπτά, 33 πόντους με 12-21 και 5-9 τρίποντα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΚΗΣ
---------------------------------------
ARGASTIRI-Sepoliakos B.C.

Μας άρεσε πολύ και το παιχνίδι Island Bulls-DK ALLSTARS αλλά θε ξεχωρίσουμε αυτό το παιχνίδι κυρίως για την μεγάλη μάχη μεταξύ των SG των δύο ομάδων που τα έδωσαν όλα. Ο TSIMENTOLITHIDIS στάθηκε αντάξια απέναντι στον MVP της αγωνιστικής VRAGOVIC, βολές, ριμπάουντς και φάουλ ήταν μοιρασμένα αλλά ο Sepoliakos ήταν πολύ πιο εύστοχος και κυρίως στα τρίποντα και πήρε έτσι μια εύκολη νίκη.

Η 5ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
---------------------------------
PG
----
CHOI BIU(SKORPOXORI)

SG
----

SF
----
ARGIRIOS MPACHRAMIS(ΑΕΤΟΣ)

PF
----
YANG JU ichi(MAYRA KORAKIA)

C
---
ANTANAS PESLEKAS(DK ALLSTARS)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ MVP
------------------------
1)Sepoliakos B.C.=4
(NIEVA-KRICKOVIC-CREMONINI-VRAGOVIC)

2)ASTYPALAIA=3
(RUNYAO-RUNYAO-ENCHONG)

3)Champions BC=3
(TSAOUSIS-GRIGGS-SHUNLI)

4)ΑΕΤΟΣ=3
(CANDIA-PASSIG-MPACRHAMIS)

5)Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ=2
(DARNAKAS-PARTAOLAS)

6)Green Team B.C.=2
(CALVANI-SLUSARCZYK)

7)Island Bulls=2
(COMETA-NEGOGLOU)

8)SKORPOXORI=2
(BEAUPERE-BIU)

9)MAYRA KORAKIA=2
(BARRADA-ichi)

10)DK ALLSTARS=2
(SHI-PESLEKAS)

11)ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ=1
(ROMUALDI)

12)SAVOURA=1
(MUSSO)

13)Overdose Crew GR=1
(CAUWE)

14)ARGASTIRI=1
(LUTS)

15)Atromitos Peristeriou=1
(YELLIN)

From: Makaros
This Post:
00
269590.62 in reply to 269590.61
Date: 5/23/2015 3:45:37 PM
Overall Posts Rated:
5555
7η αγωνιστική και ηττηθήκαμε στο ντέρμπι από τον Ατρόμητο Περιστερίου με 97-106. Ο ατρόμητος ήταν καλύτερος συνολικά σε ριμπάουντ (35-39), ασσίστ (15-25), μπροστά σε όλον τον αγώνα, στο τέλος του τρίτου 12λέπτου κιόλας βρέθηκε να προηγείται με 21 πόντους! Εμείς πήγαμε σε παθητικό ρόλο και χάσαμε από μία εξαιρετική ομάδα που πήρε δίκαιο διπλό! Από δω και πέρα συνεχίζουμε τη μάχη για την 4άδα και την επόμενη αγωνιστική υποδεχόμαστε τη μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου, Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Σαφώς πολύ δύσκολο ματς, θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
+ του αγώνα: Η μυθική εμφάνιση του Vragovic, όντας η μόνη απειλή των αντιπάλων, τελειώνοντας τον αγώνα με 54π, 4ρ, 1ασ, 1κλ αλλά και 4λ σε 46 λεπτά.
- του αγώνα: Η κακή βραδιά επιθετικά καθώς είχαμε 38/83 εντός πεδιάς.

Στο κύπελλο, την Πέμπτη είχαμε εύκολο απόγευμα, παίρνοντας τη νίκη με το εμφατικό 115-50. Τώρα κληρωθήκαμε με μεγάλη ομάδα από τα σαλόνια της 2η κατηγορίας, την BOMBAY MIXX και θα πάμε να διεκδικήσουμε και εκεί ό,τι καλύτερο μπορούμε!

From: Cownboy

This Post:
22
269590.63 in reply to 269590.62
Date: 5/24/2015 5:15:31 AM
Overall Posts Rated:
4545
Μια πολύ κακή εβδομάδα για την ομάδα μου! Μιας και δεν πετύχαμε κανένα στόχο!

Προκριθήκαμε μεν στο κύπελο αλλά είμαστε άτυχοι αφού θα αντιμετοπίσουμε την CRETE της A1, που είχε πάρει το κύπελο στην σεζόν 29! Οπότε μια καλή πορεία στο κύπελο όπως και πέρσι είναι πλέον αδύνατη!

Οσόν αφορά το χθεσινό παιχνίδι δεν ήμασταν κακοί απλά βοήθησε η έδρα του ΔΑΟ και τα κόκκαλα της Αγ. Βαρβάρας που πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρασαν από την ΜΠΙΘΑ ΕΛΕΝΗ!

Μετά τις συνεχόμενες ήττες είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και βλέπουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπερβάσεις μπορούμε για να σωθούμε! Ακολουθούν δύσκολοι αγώνες με τους πολύ δυνατούς μπλε και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει!

Τώρα όσον αφορά την καθιερωμένη συνέντευξη ο Νίκος του ΔΑΟ μου έστειλε πίσω τις ερωτήσεις αναπάντητες! Αν με διαβάζει ας μου στείλει τις απαντήσεις να τις αναρτήσω!

This Post:
11
269590.64 in reply to 269590.63
Date: 5/26/2015 2:54:37 AM
SKORPOXORI
III.13
Overall Posts Rated:
7474
Τόσο η έλλειψη χρόνου, όσο κυρίως η έλλειψη ενδιαφέροντος από αγωνιστικής πλευράς μας κάνει φέτος να μην είμαστε και τόσο συνεπείς στις υποχρεώσεις μας όσον αφορά στον σχολιασμό και στην ανάλυση της αγωνιστικής.

Για ευνόητους λόγους δεν θα κάνουμε καμία αναφορά στους δικούς μας αγώνες αφού δεν παρουσιάζουν πλέον κανένα ενδιαφέρον. Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα μας όπου ο ανταγωνισμός κορυφώνεται.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο είχαμε ακόμη έναν εύκολο αγώνα για την πρωτοπόρο ΑΡΙΔΑΙΑ, άνοδο των Champions στην 3η θέση και πτώση των Green Team στην 6η επικίνδυνη θέση. Αυτά όσον αφορά στους «μπλε». Στους «κόκκινους» τώρα γίνεται πραγματική κόλαση με 5 ομάδες να διαγκωνίζονται για την πρωτιά την οποία ωστόσο κρατά σταθερά ο Atromitos Peristeriou ο οποίος βέβαια και θα την κρατήσει αφού σήμερα παίζει με μας.

MVP ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
----------------------
KOSTAS VAMVOUKAS

MVP SKORPOXORIOU
---------------------------
ALEXANDRE MAILLOT

MVP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
------------------------

Έβγαλε μάτια ο Κροάτης SG του Sepoliakou. Έπαιζε μόνος του τον Atromito Peristeriou και αν είχε λίγη βοήθεια και από τους συμπαίκτες του, η ομάδα του θα κατάφερνε να πάρει τη νίκη. Το θηρίο ήταν ασυγκράτητο στο παρκέ και φιλοδώρησε τον Atromito με 54 πόντους σε 46 λεπτά(!!!) φτάνοντας πολύ κοντά και στο προσωπικό ρεκόρ του των 57 πόντων. Ανεκτίμητη η προσφορά του αν υπολογίσει κανείς ότι πέτυχε τους 54 από τους 97 πόντους της ομάδας του!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
----------------------------------------
(Sepoliakos B.C.-Atromitos Peristeriou)

Εκπληκτικά παιχνίδια περιείχε και η αγωνιστική του Σαββάτου με τα ματς Overdose Crew GR-North Eagles, SAVOURA-Green Team B.C. και DK ALLSTARS-ASTYPALAIA να ξεχωρίζουν κατά τη γνώμη μας. Μακράν καλύτερο ωστόσο θεωρούμε ότι ήταν το γειτονικό ντέρμπι των «κόκκινων» χάρη κυρίως στην εμφατική εμφάνιση του VRAGOVIC αλλά και στην εξαιρετική και ψύχραιμη αντίδραση των παικτών του Atromitou που δεν πτοήθηκαν από τον αφιονισμένο Κροάτη και με σταθερή απόδοση πήραν το παιχνίδι πετυχαίνοντας σπουδαίο διπλό.

Η 5ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
---------------------------------
PG
----
DING SHUNLI(Champions BC)

SG
----

SF
----
ARIEL SLUSARCZYK(Green Team B.C.)

PF
----
ALEXANDRE MAILLOT(SKORPOXORI)

C
---
ZSOLT CIFRA(Overdose Crew GR)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ MVP
------------------------
1)Sepoliakos B.C.=5
(NIEVA-KRICKOVIC-CREMONINI-VRAGOVIC-VRAGOVIC)

2)Champions BC=4
(TSAOUSIS-GRIGGS-SHUNLI-SHUNLI)

3)ASTYPALAIA=3
(RUNYAO-RUNYAO-ENCHONG)

4)ΑΕΤΟΣ=3

5)Green Team B.C.=3
(CALVANI-SLUSARCZYK-SLUSARCZYK)

6)SKORPOXORI=3
(BEAUPERE-BIU-MAILLOT)

7)Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ=2
(DARNAKAS-PARTAOLAS)

8)Island Bulls=2
(COMETA-NEGOGLOU)

9)MAYRA KORAKIA=2
(BARRADA-ichi)

10)DK ALLSTARS=2
(SHI-PESLEKAS)

11)Overdose Crew GR=2
(CAUWE-CIFRA)

12)ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ=1
(ROMUALDI)

13)SAVOURA=1
(MUSSO)

14)ARGASTIRI=1
(LUTS)

(YELLIN)

This Post:
11
269590.65 in reply to 269590.64
Date: 5/26/2015 12:45:27 PM
Overall Posts Rated:
4545
Βρέθηκε ο Βενιαμίν της παρέας! Ο λόγος για τον Νίκο, coach manager του ΔΑΟ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ! Δεν μου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις γιατί κόπηκε το μήνυμα, αλλά οι πρώτες ήταν πολύ καλές και ενδιαφέρουσες!

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)
Με λένε Νίκο και είμαι 15 χρονών και είμαι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας.Για να συμμετάσχω στο παιχνίδι,φυσικά δήλωσα ψεύτικη ημερομηνία.

Πως επέλεξες το nickname σου?
Είναι η ημερομηνία γέννησης μου και ο αριθμός της φανέλας μου στην ομάδα μπάσκετ που παίζω.

Πως επέλεξες το όνομα της ομάδας σου?
Ήταν τα πρώτα μαθήματα εκμάθησης στον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό(Δ.Α.Ο ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ).

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?
Η κάθε συμμετοχή σε τελικό ανόδου.
Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στον όμιλο ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?[/b

This Post:
11
269590.66 in reply to 269590.65
Date: 5/26/2015 2:08:04 PM
.:Champions BC:.
III.9
Overall Posts Rated:
218218
Second Team:
.:Champions BC:. II
Σκεφτομουν αυτές τις μέρες να πουλήσω τον Τσαούση και πάει ο μπαγάσας και σκοράρει 30 πόντους με 6/6 τρίποντα για να διαλύσει κάθε τέτοια σκέψη! Η ομάδα συνέχισε με σημαντικες νικες παροτι εχασε την προηγουμενη βδομαδα τον καλυτερο της παιχτη λογω τραυματισμου. Και σαν να μην εφτανε αυτο σημερα βγηκε off για τις επομενες δυο βδομαδες ο Καναδός PF Griggs. Ακολουθουν δυσκολα ματς και θα αναγκαστω να βρω λυσεις εκ των εσω ελλειψει χρηματων.

This Post:
22
269590.67 in reply to 269590.66
Date: 5/26/2015 2:51:51 PM
Overall Posts Rated:
4545
Ο Ιάσωνας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις! Ένας μάνατζερ γεμάτος φιλοδοξίες. Μπορεί να μην εκλέχθηκε προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, αλλά έχει υψηλούς στόχους και του ευχόμαστε να τους πραγματοποιήσει!

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)
Με λένε Ιάσονα, είμαι 31 και μένω στο Μόναχο. Με το Μπάζερμπίτερ ασχολούμαι από τη μακρινή σεζόν 3! Δηλαδή το 2007 αν δεν κανω λάθος.

Πως επέλεξες το nickname σου?
Πολύ απλά είναι υποκοριστικό του πραγματικού μου ονόματος. Jason=Jase.

Πως επέλεξες το όνομα της ομάδας σου?
Επειδή άρχισα πρώτα να παίζω Hattrick και η ομάδα μου σ'αυτό είναι μέχρι σήμερα οι .:Champions FC:. Όπως καταλαβαίνεις δεν έστιψα και ιδιαίτερα το μυαλό μου για ιδέες...

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?
Οι δυο φορές που ανέβηκα στην ΙΙ.

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?
Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά λείπω καιρό τωρα απο τη ΙΙ και θέλω να επιστρεψω.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?
Να βελτιωσω μερικούς νεαρούς παίκτες και να φτασω καποτε στην Α1.

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?
Nestor Adolfo Wilches φυσικά. Παιχταράς...

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?
Εκείνος ο Λιθουανός καλός είναι...

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στον όμιλο ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?
Καλύτερος μανατζερ εγώ φυσικά... ;) Ο ΦΟ Αριδαίας έχει ασφαλώς το προβάδισμα.

This Post:
11
269590.68 in reply to 269590.65
Date: 5/26/2015 4:14:05 PM
Overall Posts Rated:
1313
Λόγω μιας εφαρμογής οικογενειακής ασφάλειας του υπολογιστή ,κόβονται τα μηνύματα.Θα προσπαθήσω να απαντήσω και τις άλλες ερωτήσεις σας.
Είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με το χρόνο που διαθέτω αυτή τη στιγμή.Εξετάσεις σχολείου, πτυχίο αγγλικών και γερμανικών.Δεν είμαι φύτουλας ούτε σπασικλάκι κι ας είμαι ΑΡΙΣΤΟΣ μαθητής.ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Ο στόχος μου είναι να ανανεώσω τους ψηλούς της ομάδας μου και να είμαι στην 4άδα.Για αργότερα πάντα στόχος είναι η άνοδος.
Συνέντευξη θα ήθελα στον Szines,που είναι ο παλαιότερος παίκτης μου και δύσκολα θα τον αποχωριστώ!!!!!
Ο παίκτης που μου αρέσει είναι οΔημητρακόπουλος που έχει στην ομάδα του,ο πατέρας μου.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας να λάβετε τα μηνύματα μου.Δυστυχώς φταίει η εφαρμογή ασφαλείας.Καλή συνέχεια να έχετε όλοι σας!!!!!!

This Post:
11
269590.69 in reply to 269590.67
Date: 5/26/2015 4:14:33 PM
Overall Posts Rated:
152152
Μπραβο cownboy με τις συνεντευξεις σου...
Εχεις κανει τους περισσοτερους να μιλησουν..!!! :)))

5-3 υπερ των "μπλε" η πρωτη αγωνιστικη των χιαστή...!

Στον αγωνα μου σημερα απεναντι στην "SAVOURA" εχασα σχεδον με ... κατω τα χερια..!
Απ'το -19 που βρισκομουν στο τελος της 3ης εκανα ενα μινι ξεσπασμα στην τελευταια περιοδο μεχρι το -4 αλλα μεχρι εκει..

Πολυ κακο ματς για μενα, που επαιζα με μεγαλυτερη διαθεση, εντος εδρας και με λαθος προβλεψεις του αντιπαλου..
Παρ'ολα αυτα δεν μπορεσα να πατησω στο γηπεδο και εχασα δικαια ...
Συγχαρητηρια για τη νικη σου STAVROFORΕ..!!!

Θα περιμενω τον Πολωνο ΓΙΓΑΝΤΑ που αγορασα πριν λιγες μερες, αλλα ειναι τραυματιας και θα επιστρεψει σε 2 βδομαδες..

Επομενος αγωνας με τον φιλο MAD MAX...

This Post:
22
269590.70 in reply to 269590.69
Date: 5/26/2015 8:24:28 PM
SKORPOXORI
III.13
Overall Posts Rated:
7474
Για μας αυτή είναι η είδηση. Ένας παίκτης που κόσμησε τον όμιλο μας με την προσφορά του πήρε μεταγραφή για την Ρουμανία,αφήνοντας πίσω του ζεστά 950 χιλιάρικα που σίγουρα θα βοηθήσουν τους Overdose Crew στη δύσκολη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία για 3η συνεχόμενη σεζόν.

*Στους «μπλε» τώρα μετα και την 8η αγωνιστική οι πο ενδιαφέρουσες εξελίξεις έχουν να κάνουν με την άνοδο των SAVOURA στην 4η θέση και την καθίζηση των MAYRON KORAKION στην 6η.

*Στους «κόκκινους» με μοναδική εξαίρεση τον Atromito Peristeriou οι «γερόλυκοι» του ομίλου DK ALLSTARS, ΑΕΤΟΣ και ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ επέστρεψαν και οι τρεις στις θέσεις των play-offs.

*Για το δικό μας παιχνίδι τυπική πλέον η διαδικασία θα αναφερθούμε μόνο στους MVP.

MVP ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
----------------------
CHOI BIU

MVP SKORPOXORIOU
----------------------------
CHOI BIU

MVP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
------------------------
MATTHEW MOORE(ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ)

Καταπληκτικό παιχνίδι από τον Αμερικανό SF του ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ που στην ουσία υπέταξε με την ανωτερότητα του παιχνιδιού του τα MAYRA KORAKIA.Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση πέτυχε σε 36 λεπτά, 36 πόντους οδηγώντας την ομάδα του σε μια σπουδαία νίκη.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
----------------------------------------
ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ-MAYRA KORAKIA

Μας άρεσαν πολύ και τα παχνίδια Island Bulls-Champions και Sepoliakos B.C.- Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ αλλά ξεχωρίζουμε αυτό το παιχνίδι κυρίως χάρη στην καταπληκτική απόδοση του συνόλου των παικτών του ΔΑΟ με ηγέτη τον MOORE αλλά και τη φιλότιμη προσπάθεια των παικτών των MAYRON KORAKION και κυρίως του ANEMAKI να κάνουν ότι καλύτερο μπορούσαν.

Η 5ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
----------------------------------
PG
----
DOM MILLER(DK ALLSTARS)

SG
----
CHOI BIU(SKORPOXORI)

SF
----
MATTHEW MOORE(ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ)

PF
----
WENG HOI CHUN(Island Bulls)

C
---
KOSTAS VAMVOUKAS(Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ MVP
------------------------
1)Sepoliakos B.C.=5
(NIEVA-KRICKOVIC-CREMONINI-VRAGOVIC-VRAGOVIC)

2)Champions BC=4
(TSAOUSIS-GRIGGS-SHUNLI-SHUNLI)

3)SKORPOXORI=4
(BEAUPERE-BIU-MAILLOT-BIU)

4)ASTYPALAIA=3
(RUNYAO-RUNYAO-ENCHONG)

5)ΑΕΤΟΣ=3

6)Green Team B.C.=3
(CALVANI-SLUSARCZYK-SLUSARCZYK)

7)Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ=3
(DARNAKAS-PARTAOLAS-VAMVOUKAS)

8)Island Bulls=3
(COMETA-NEGOGLOU-CHUN)

9)DK ALLSTARS=3
(SHI-PESLEKAS-MILLER)

10)MAYRA KORAKIA=2
(BARRADA-ichi)

11)Overdose Crew GR=2
(CAUWE-CIFRA)

12)ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ=2
(ROMUALDI-MOORE)

13)SAVOURA=1
(MUSSO)

14)ARGASTIRI=1
(LUTS)

(YELLIN)

*Συγχαρητήρια και από μένα cownboy για τις συνεντεύξεις σου αν και αυτό που κάνεις είναι αντιδεοντολογικό(μας κλέβεις το ψωμί...χαχαχα).

Advertisement