BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 55 - Chicken Game

Σεζόν 55 - Chicken Game

Set priority
Show messages by
This Post:
11
312126.61 in reply to 312126.59
Date: 12/29/2021 1:18:15 PM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
225225
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
<<Ρί-ξε κ' άλλο δού-λε-μα στον bo-boοο!>> σιγοτραγουδούσε η Γιαγιά ρυθμικά μετά την αναφορά στον "αδαή", όπως αρέσκεται να επαναλαμβάνει, μάνατζερ. Ένα σύνθημα που ως άλλος Λάζαρος Παπαδόπουλος της ξεφεύγει ακόμα και σε εντός έδρας εμφανίσεις της ομάδας.

The job is done! Το κύπελλο είναι πλέον γεγονός και όσο και να μην το πίστευες, να αρνείσαι ακόμα κλπ κλπ, μετά την χθεσινή τρομερή εκτός έδρας πρόκριση στους τελικούς περιφέρειας απέναντι στον Αετό, το πρωτάθλημα φαίνεται επίσης ρεαλιστικό (χωρίς να βγαίνουν από την εξίσωση Supernova, Legends, και Peristeri).

Last edited by bobos-re at 12/29/2021 1:19:44 PM

This Post:
00
312126.62 in reply to 312126.61
Date: 12/31/2021 6:41:01 AM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
The Interview of the Interviewer: AIMAR 21 & Valencia Basket Club (Taronjas)

PART A: Εισαγωγή και γνωριμία
Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του φόρουμ της Α1. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια συνέντευξη ευ όλης της ύλης με τον… Νο.1 συνεντευξιάκια του buzzer, γνωστό μπούκερ αλλά και ικανότατο μανατζερ Aimar 21, ιδιοκτήτη της Valencia Basket Club (Taronjas). Ομάδα με πολλές σεζόν στο παιχνίδι και manager που σίγουρα όλοι μας θα θυμόμαστε για καιρό. Συνέντευξη ανάλογη (τουλάχιστον σε έκταση) της προσφοράς του στα φόρουμ της μεγάλης κατηγορίας. Θα ξεκινήσει το 2021 και θα… ολοκληρωθεί με το νέο έτος. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι έχουμε για σήμερα.

Καλησπέρα Aimar 21, ευχαριστούμε για το χρόνο σου σήμερα. Έχουμε έρθει σήμερα εδώ στο εξοχικό σου στη Valencia μαζί με τον φίλο Kung Flu για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Στόχο έχουμε να γνωρίσουμε περισσότερα πράγματα για τη μπαζερμπιτερική Βαλένθια αλλά και για εσένα σαν μάνατζερ, ενώ παράλληλα θα σου δωθεί η ευκαιρία να απαντήσεις σε διάφορες φήμες και σχόλια που λαμβάνουν χώρα σε κύκλους της Α1/twitter κλπ το τελευταίο διάστημα.

Kαλώς ορίσατε στο σπίτι της Βαλένθια. Δύο λεπτά να φέρω δύο φυσικούς χυμούς πορτοκάλι και επιστρέφω.

Θα ξεκινήσω από τα βασικά. Ιδρύεις την ομάδα σου τη σεζόν 12, τον μακρινό Ιούνη του 2010. Τότε, η ποδοσφαιρική Βαλένθια είχε τερματίσει 3η στο Πρωτάθλημα και είχε ακόμα παίκτες όπως ο Silva, ο Mata, ο Villa, ο Albelda και πραγματικά πολλούς άλλους. Δίνεις username Aimar 21 στον λογαριασμό σου και “pamesa Valencia” ως όνομα ομάδας. 1η ερώτηση λοιπόν, τι σε έκανε να ασχοληθείς με το μπάζερ? Ερώτηση 2η: Ήταν η τότε Βαλένθια (μπασκετική ή/και ποδοσφαιρική) η έμπνευσή σου αθλητικά και γι αυτό επέλεξες τα ονόματα αυτά?

Σίλβα, Βίγια, τι παικταράδες! Και οι υπόλοιποι βέβαια. Ο Βίγια είναι ο 2ος πιο αγαπημένος παίκτης μου, πίσω μόνο από τον Αϊμάρ που είναι ποδοσφαιρική καψούρα. Το μακρινό 2001 έτυχε να δω τον τελικό του Champions League με την Μπάγερν. Ξεχώρισα τον Αϊμάρ και από το 2003-04, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο ουέφα (έτσι λεγόταν τότε) και έπειτα, δε χάνω ποδοσφαιρικό αγώνα! Από τότε είμαι Βαλένθια, ενώ δεν υποστηρίζω κάποια άλλη ελληνική ομάδα. Η μπαζερική ονομασία προήλθε από το όνομα που είχε τότε η μπασκετική Βαλένθια την οποία παρακολουθώ (αρκετά λιγότερο από την ποδοσφαιρική) τα τελευταία χρόνια.

Με το μπάζερ ασχολήθηκα επειδή μου το πρότεινε το κολλητάρι μου που το ξεκίνησε μαζί με ένα φίλο του. Και οι δύο βέβαια δεν παίζουν εδώ και πολλές σεζόν.

Ερώτηση από Kung Flu: Άρα το 21 στο username δεν… δείχνει κάτι παραπάνω για προτίμηση σε Ελληνική ομάδα?

Σωστά, είναι και αυτό λόγω Aimar 😊.

This Post:
00
312126.63 in reply to 312126.62
Date: 12/31/2021 6:43:12 AM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
ΜΕΡΟΣ B: Πρώτα βήματα

"Σε 2 περιπτώσεις, εκανα ένα βήμα πίσω για να κάνω δύο βήματα μπροστά"

Μέσα στις πρώτες σου 7 σεζόν καταφέρνεις να ανέβεις στην Α2. Η ομάδα όμως δεν είναι έτοιμη και για αρκετές σεζόν ανεβοκατεβαίνει από Β έως Δ εθνική. Αυτά όλα μέχρι να γίνει το μεγάλο rebranding (περισσότερα σε λίγο). Τι κρατάς από τις πρώτες 20 σεζόν?

Κάνοντας μία... βουτιά στην ιστορία του συλλόγου είδα μεταξύ άλλων ότι την πρώτη φορά που ανέβηκα στην ΙΙΙ. (σεζόν 17) στην απέναντι πλευρά ήσουν εσύ! Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ανέβαινα εύκολα, αλλά μάλλον έπεφτα κι εύκολα κυρίως στην ΙΙ. Θυμάμαι την πρώτη φορά που ανέβηκα στη 2η ή μάλλον τα πλέι οφ της προηγούμενης όπου στον πρώτο γύρο αντιμετώπισα τους BOMBAY MIXX με τους Tiptoners να είναι απέναντι. Τη σεζόν 24 (ενώ ήμουν στην 3η) αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω (υποβιβασμός) για να κάνω δύο βήματα μπροστά.

Η σεζόν 29 στην II.3 όπου με Belbento και terastiousp είχε φτάσει κοντά στα 600 μηνύματα! Που να φανταζόμουν τότε ότι με τον Ηλία που μιλούσα στο φόρουμ θα τον συναντούσα μετά από πολλές μπαζερικές σεζόν στην Α1 και μετά στο γηπεδάκι της Νέας Ελβετίας όπου θα παίζαμε μπάσκετ!

Πέρα απ τον Ηλία, έχεις γνωρίσει άλλα παιδιά από το κόσμο της Α1/Ελληνικού buzzer από κοντά?

Ο φίλος του κολλητού είχε αφήσει την ομάδα στον αυτόματο. Όταν την ξαναέπιασε, για ένα μικρό διάστημα πριν διαγραφεί, μιλούσε με τον Βασίλη (Μετεωρίτης) ο οποίος και τον συμβούλευε και μου είπε όταν ανέβηκα στην Α1 να του στείλω ένα μήνυμα στο ταχυδρομείο. Οπότε πρώτα άρχισα να μιλάω με τον Βασίλη ο οποίος έβαλε στην κουβέντα και τον Ηλία. Ακολούθησαν μερικές αθλοπαιδιές (οι κύριοι άνετα έπαιζαν κάπου στην II.) και στη συνέχεια μπαζεροσυζητήσεις μεταξύ άλλων με τη συνοδεία κρασιών στο αρχέγονο για τους γνώστες της Θεσσαλονίκης. Βέβαια και οι δύο δεν μένουν πλέον στην όμορφη πόλη.

Ερώτηση από Kung Flu: Ενδιαφέρον! Αυτό ίσως εξηγεί κάποιες από τις φήμες που ακουγόντουσαν! Αναμένω με ενδιαφέρον το τέλος του αγωνιστικού κομματιού της συνέντευξης για το εξω-αγωνιστικό ρεπορτάζ.
Όλα στη ώρα τους Kung Fu

Μιλώντας για εξω-γηπεδικές σχέσεις: Ρεπόρτερ μου από την ΙΙ.1, αναφέρουν ότι επισκέπτεσαι συχνά τα φόρουμ τους. Υπάρχει κάποια ξεχωριστή σχέση με ομάδα της κατηγορίας αυτής?

Ο ρεπορτέρ σου έχει το ίδιο όνομα με σένα και κοντραριζόσασταν πριν λίγες σεζόν για το πλεονέκτημα στους μπλε;

Ο αδερφός έρχεται... τρένο για Α1! Μπας και πάρει καμία Βαλένθια τίτλο δηλαδή :p Θα χρειαστεί λογικά μερικές σεζόν ακόμη. Ομάδα που ιδρύθηκε στο τέλος της σεζόν 51 και μπήκε φέτος από την... κλειδαρότρυπα στα πλέι οφ της II.1 Είχε παίξει μερικές σεζόν το παιχνίδι παλιά (περίπου σ17-23). Μ' έχει προσλάβει ως assistant manager. Είναι σαν να κάνεις restart!

Με όλα αυτά, φτάνουμε σεζόν 36. Τότε αλλάζεις όνομα στο σύλλογο στο τωρινό Valencia Basket Club (Taronjas), φτάνεις στα προημιτελικά κυπέλλου, και ανεβαίνεις στην ΙΙ.4 όπου τερματίζεις πρώτος. Τι κρατάς από τις σεζόν εκείνες?

Το όνομα του συλλόγου άλλαξε γιατί στην πραγματικότητα έφυγε ο χορηγός. Όσο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι από τότε μας κέρδιζε ο... Supernovas. Βέβαια η ομάδα ήταν μία κατηγορία κάτω και έδωσε λιγότερα αφού στόχος ήταν η άνοδος.

Αυτό που θυμάμαι από τη σεζόν 37 είναι ότι είχα πολύ καλή ομάδα με 8αμισάρη ρόστερ. Σε σημείο που ψιλοζηλεύω γιατί φέτος παίζω με 6αμισάρη. Ήταν η πρώτη φορά που πίστευα ότι θα ανέβω Α1. Αντίπαλος τα kounoupia f16, μία ομάδα που παρέπαιε μέχρι τα μισά της σεζόν, αλλά έσκασε καμιά 14 μύρια(!) και μπήκε στο τέλος πλέι οφ. Ίσως να τα είχα υποτιμήσει κιόλας στο πρώτο ματς και έβγαλαν μεγάλο διπλό. Έσπασαν τρεις έδρες για να πάρουν την άνοδο κάτι που δε βλέπεις συχνά.

Την επομένη στον τελικό με τον geranis η ομάδα μου ήταν αουτσάιντερ και μάλλον ηττήθηκε φυσιολογικά. Έτσι, τη σεζόν 40 για δεύτερη φορά στην ιστορία των "νυχτερίδων" αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω για να κάνω αργότερα δύο μπροστά.

Last edited by karapatsakidis at 12/31/2021 1:53:51 PM

This Post:
11
312126.64 in reply to 312126.63
Date: 12/31/2021 6:43:56 AM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Μάλιστα! Κάνεις λοιπόν το βήμα πίσω, πέφτεις στη Γ εθνική, και τη σεζον 41 κάνεις τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της Valencia, φέρνοντας τους Nathan Lallemant και Ruslan Tereshchenko έναντι κοντά 10Μ. Κάπως έτσι, εξασφαλίζεις την άνοδο πίσω στην Α2 (και συγκεκριμένα στην ΙΙ.2). Τι στυλ παίκτες ήταν οι κύριοι αυτοί? Τι σου έχει μείνει από την εποχή που αναφερόμαστε?

Παικτούρα 4άρι ο πρώτος, που μπορούσε να παίξει και στο 3, με εξαιρετικές άμυνες και 130 σκιλ, ίσως και 132. Πολυβόλο ολικής ο 2ος. Με 17-16 νομίζω σουτ - εμβέλεια και με αρκετή βεβαιότητα το καλύτερό μου sniper, αναλογικά πάντα γιατί μιλάμε για μία εποχή 15 σεζόν πίσω. Σίγουρα η καλύτερή μου εμβέλεια με καμιά 128-129 σκιλ.

Ενδεικτικό ότι το 4άρι που αγοράστηκε στα $4 750 000 μετά από μία σεζόν πουλήθηκε $6 300 000(!) στην ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ομάδας.

Ήταν μία εποχή όπου δεν υπήρχαν γυμναστήρια και το χρήμα έρεε άφθονο στην αγορά. Όχι όπως τώρα που είναι λες και υπάρχει οικονομική κρίση!

Τη 1η σεζον επιστροφής στη ΙΙ.2 μπαινεις playoff, αλλά τη σεζον 43 πέφτεις ξανά Γ εθνική, σε play-out με τον συμπατριώτη μου CRETE. Είναι αλήθεια ότι έμεινες μόνο 2 σεζόν στη ΙΙ.2 επειδή ήταν και οι Supernova Elites εκεί και δεν τους άντεχες?

Kung Flu: Ουδέν σχόλιο από εμάς! Κρατάμε τις ερωτήσεις μιας για αργότερα!

Χαχα. Όχι, η παρουσία των Supernova Elites δεν έπαιξε κάποιο ρόλο. Η σεζόν 43 ήταν πισωγύρισμα. Είχαμε κάνει το βήμα πίσω την σ40 με τον υποβιβασμό για να κάνουμε δύο βήματα μπροστά. Την σ42 δεν παλέψαμε για την άνοδο, αλλά μπήκαμε στα πλέι οφ. Την επομένη ήταν ίσως ο πιο ανταγωνιστικός όμιλος που έχω παίξει. Ο τελευταίος έπεσε με 9-14 και θετικό πρόσημο! Εγώ με 10-12 τερμάτισα 7ος. Θυμάμαι μία ήττα σε διπλή παράταση, ήττες στις λεπτομέρειες. Περισσότερο η ομάδα ήταν για να διεκδικήσει έστω κι ως αουτσάιντερ την άνοδο στα πλέι οφ παρά για να πέσει.

Κι ενώ στα πλέι άουτ θα ήταν ακόμη και φαβορί, παρά το μειονέκτημα, υπό φυσιολογικές συνθήκες, τυχαίνει με την Κρήτη. Η οποία Κρήτη ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 0-7 και το πρώτο παιχνίδι που κέρδισε ήταν το εκτός έδρας με τη Βαλένθια! Πριν μία εβδομάδα ο manu είχε αποφασίσει να ανοίξει το... σεντούκι του και να σπαταλήσει περί τα 12,5 μύρια! Μία ομάδα που εάν είχε προλάβει τα πλέι οφ θα ανέβαινε, κάτι που κατάφερε την επομένη με ρεκόρ 21-1.

Στα πλέι άουτ η ομάδα δεν είχε την ευκαιρία να παλέψει με αξιώσεις για την παραμονή της καθότι στο τελευταίο παιχνίδι της regular season τραυματίστηκε ο αστέρας της, Ruslan Tereshchenko.

This Post:
33
312126.65 in reply to 312126.64
Date: 12/31/2021 6:44:56 AM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
ΜΕΡΟΣ Γ: Η Άνοδος στην Α1

"Η ομάδα ή θα ανέβει στην Α1 ή τέλος! Κάτι σαν προσωπικό στοίχημα μετά από πολλές σεζόν στο παιχνίδι"

Το ασανσέρ συνεχίζεται όμως, και άμεσα (Σεζον 44) ξανά ανεβαίνεις στη ΙΙ.4, το μέρος που είχες παίξει τους πρόσφατους τελικούς σου για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Πλέον πιο έμπειρος και αποφασισμένος από ποτέ?

Νομίζω ότι από την σ37 μπήκε η ιδέα της ανόδου. Καθότι η μπαζερμπιτική παρέα είχε αποχωρήσει το ενδιαφέρον ήταν η Α1. Μέχρι τότε μάλλον κοιτούσα περισσότερο να αγοράζω σε καλή τιμή, να προπονώ και να πουλάω ακριβότερα.

Την επομένη πωλείται ο Ρώσος σούπερσταρ, η ομάδα βγαίνει 2η και πάει στον τελικό σπάζοντας την έδρα των Enjoy Bulls (είχε κάνει το απόλυτο) στα ημιτελικά. Αντίπαλος η Arsenal kalamakiou. Η σειρά πηγαίνει στα τρία παιχνίδια, αλλά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.

Η προσπάθεια για άνοδο συνεχίζεται και τη σ46, αλλά σταματάει στα ημιτελικά, ενώ τη σ47 φτάνει πάλι στον τελικό. Στην αντίπερα όχθη ο Stelaios του 22-0! Μία σειρά που κερδίζει το φαβορί με 2-0. Πιθανότατα θα πήγαινε σε τρίτο αγώνα (τραυματισμός βασικού σέντερ στο 1' και αποβολή γκαρντ μετά από 27 λεπτά), αλλά δύσκολα θα άλλαζε κάτι. Ωστόσο, ο επιμένων νικά! Και κάπως έτσι φτάνουμε στη σεζόν 48 όπου η ομάδα κάνει το απόλυτο και με 2-0 στον τελικό απέναντι στον Linchem B.C. πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1. Βέβαια η άνοδος είχε εξασφαλιστεί από το καλύτερο ρεκόρ, αλλά ήθελα και τη νίκη στον τελικό.

Εδώ να αναφέρω κάτι που έχω ξαναπεί. Πριν το ξεκίνημα της σεζόν είπα ότι η ομάδα ή θα ανέβει στην Α1 ή τέλος! Κάτι σαν προσωπικό στοίχημα μετά από πολλές σεζόν στο παιχνίδι.

MVP της σεζόν ανόδου (48), ο Φινλανδός Jani Tolski (43027940), ο οποίος συνέχισε να ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες και στην Α1 για αρκετές σεζόν. Αν όχι τον Τόλσκι, τότε ποιον ή ποιους θα έχριζες αγαπημένους σου παίκτες στην μέχρι τώρα ιστορία της ομάδας?

Τόλσκι εσύ σούπερσταρ! Είχε κάνει απίστευτη σεζόν. Καλή ερώτηση. Χμ... Δεν ξέρω εάν έχω κάποιον αγαπημένο. Σαν παίκτης μου άρεσε ο Κάνα που πουλήθηκε πρόσφατα, αλλά έκατσε λίγο. Νομίζω ο Φινλανδός που ήταν ακρογωνιαίος λίθος στην άνοδο αλλά και τις πρώτες χρονιές στην Α1 αξίζει μία θέση στο Ηall of Fame των "νυχτερίδων" καθώς μπορείς να πεις ότι άλλαξε την ιστορία του συλλόγου. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Pantelaki Tsirigkidi (29979175) ο οποίος αγωνίστηκε στη Βαλένθια για 13 σεζόν! Ίσως ο παίκτης με τις περισσότερες σεζόν ως "νυχτερίδα". Δε ζητούσε πολλά (17.096), με ωραίες άμυνες τριαριού και καλά δεύτερα. Ο ορισμός της τιμιότητας. Νομίζω ο Τόλσκι και ο Τσιριγκίδαρος είναι οι δύο αγαπημένοι μου παίκτες.

Έχεις κάποιο buzzerbeaterικό παίκτη που θαύμαζες παλαιότερα και θα ήθελες να τον είχες στην ομάδα σου? Αντίστοιχα, ποια θα έλεγες ότι είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Valencia (εντός ή εκτός Ελλάδος)?

Κάτσε να το σκεφτώ. Δεν ξέρω, ο Παπαρέτος ήταν παικτάρα αλλά ζητούσε τα μαλλιοκέφαλά του! Δε μου έρχεται κάποιος. Κοιτάω τι γίνεται στο BBB αλλά και στο BBM πλέον. Υπάρχουν και εγχώρια πολλοί καλοί μάνατζερς, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να έχει επηρεάσει πολύ τη Βαλένθια. Υποθέτω ότι έχει το δικό της στυλ με τα καλά της και τα κακά της.

Break για μελομακάρονο?

Μελομακάρονα η εγγύηση η ίδια.

[ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ]

[ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!]

[ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!]

This Post:
00
312126.66 in reply to 312126.65
Date: 1/1/2022 1:50:43 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Καλη χρονια σε ολους παιδια με υγεια!Σημερα πραγματικα ειδα πολλα παιχνιδια,ο ολυμπιακος με τον κορφου δεν καταλαβα ποτε γιατι το αφησε ετσι αλλα εχει να λογκαρει μερες,ελπιζω να ειναι καλα!Οσο αναφορα τους τελικους,εφαγα οτι ειχα με τοσες παρατασεις!

This Post:
00
312126.67 in reply to 312126.66
Date: 1/1/2022 1:56:43 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
2η σερί σεζόν που μου κάνει χοντρή πλάκα το παιχνίδι...!
(Είμαστε κ η ομάδα με τον χαμηλότερο μέσο όρο στα φάουλ!)

Μάλλον πρέπει να προσανατολιστώ σε άλλο παιχνίδι! :-))

Kαλή χρονιά παιδιά!

From: Res

This Post:
00
312126.68 in reply to 312126.67
Date: 1/1/2022 2:20:41 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Πιο εχεις στον μυαλο σου?

Πιστευω η ρεφς επαιξαν ρολο μεγαλο ....Η αληθεια ειναι οτι εχω παρατηρησει οτι η εδρα παιζει μεγαλο ρολο,βεβαια χωρις να σας εχω τσεκαρει για το μεταξυ σας η λαθος διπλομαντεψια επρεπε να ηταν μοιραια!!!Δεν ξερω τι επαιζε με ενθουσιασμο αλλα οταν ενα παιχνιδι παει παραταση εμπειρια και αντοχες παιζουν μεγαλο ρολο!

Last edited by Res at 1/1/2022 2:24:00 PM

This Post:
11
312126.69 in reply to 312126.68
Date: 1/1/2022 2:33:05 PM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
Νταξει, με διαφορά ότι πιο αηδιαστικό τελευταία. 2πλη χαμένη πρόβλεψη και χαμηλότερη διάθεση κ παρόλα αυτά ο legend επικράτησε. (no offence lelgend στη μηχανη αναφέρομαι).
Στα του οίκου μας οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Tsimplakiako ο οποίος ήταν ο καλύτερος σε όλη τη σειρα.
Για μένα πρέπει να ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές στο Bb (αγωνιστικά, οικονομικά και αποτυχημένες μεταγραφες).

Ευχαριστη έκπληξη: Peristeri Thunder
Δυσάρεστη έκπληξη (για τους αντιπάλους): Meteora (εχω την αίσθηση ότι έχει απελευθερωθεί μετά το Κύπελλο και χωρίς το άγχος μπορεί να κάνει κ το double).
Αρνητικές εκπλήξεις: Crete και Oly2007
Σταθερή αξία: Olympiakos legend (περιμένουμε κάποια στιγμή να μας πεις το μυστικό του μαγικου ζωμού)
Άξιζε αλλά δεν τα κατάφερε: Bombay Mixx
o Σκρουτζ: Κυανός αστέρας (θα τον ξαναδείτε σύντομα εδώ θεωρώ)
Value for money: Lakeress
Special thanks prize goes to: Βαλένθια (φανταστείτε να χάσει τον writer το φορουμ της Α1). Αντε να έρθει κ το αδερφάκι σου να ζωντανεψει κ αλλο το πράμα
I have a dream (team): nova elites

Αναθεωρημένος τίτλος νήματος: H σεζον των 7ων (καθως Corfu και Tsimplakiakos κατάφεραν να παραμείνουν με μειονέκτημα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ (ναι κ άλλη, χρειάζεται..)

Last edited by Astericius at 1/1/2022 2:51:43 PM

This Post:
00
312126.70 in reply to 312126.69
Date: 1/1/2022 2:40:45 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Η κατάρα των παρατασεων με ακολούθησε και σήμερα! Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και παρόλο το 8αρι ροστερ καταφέραμε και χάσαμε στο τέλος! Συγχαρητήρια στον Μετεωρίτη για την νίκη και καλή επιτυχία στους τελικούς!

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!

From: Res

This Post:
00
312126.71 in reply to 312126.69
Date: 1/1/2022 4:17:59 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Να εισαι καλα Αστερη-Cambo,σε περιμενουμε συντομα!

Advertisement