Hukli írta másik topikba:
5 szezon kemény edzéssel sikerült Ferlingért 100 ezer profitot kapni. Úgyhogy, hogy közben megjárta az U21-et, és korosztályában top játékosnak számít, sőt még edzhető és multis is. Jah, és ezalatt volt még (gondolom) legalább 1 edző csere, ami szintén nem kis összeg, és az időközben nagyra növő fizetését is fizetni kellett. (jah és ez ugye duplázódik, mert ugye értelmes ember legalább 2 játékost edz) És csodálkoztak a scoutok előző szezonban, hogy nem vesz senki magyar centert. Hát ezért nem, mert kb öngyilkosság jelenelg a center edzés. Na jó reklámot csináltam neki...
Minden tiszteletem a center edzőké!
(a BB-k meg ha nem csinálnak vmit nagyon rossz vége lehet ennek a játékra vonatkozóan)
Én ezt nem vitatom amit leírtál, de tehetetlenek vagyunk ellene. Ha Ferling nem "hízik fel" ilyen magas fizusra, akkor az u21 eredményessége bánta volna. Mint már jeleztem máshol, belőle multisat a kezdeti időkben nem lehetett volna csinálni az alacsony kiegek miatt (ugyanez igaz pl Tasi Szabolcsra is). Vagy tisztességgel feledzzük alapskillesre, korosztályuk egyik legjobbjává. Vagy elkezdünk kísérletezni a pöri-féle edzéstrükkökkel - ekkor még fel sem merült a játékban a multizás gondolata, amikor őket edzette Patai mester - és nem lehettek volna u21-es sztárok.
Melyik a jobb megoldás?
Másik:
örömmel veszem ha pörkölt példákon keresztül bemutatja az ő módszereit18-19-20-21 korok végén hogyan nézne ki egy hagyományosan edzett és egy multis
alap legyen mondjuk ő 211 centivel és legenda pottal
Tempódobás: jó (7) Dobótáv: pocsék (2)
Külső védekezés: katasztrofális (1) Technika: gyenge (4)
Labdavezetés: megfelelő (6) Passzolás: középszerű (5)
2 pontos: megfelelő (6) Belső védekezés: jó (7)
Lepattanózás: középszerű (5) Blokkolás: középszerű (5)
Erőnlét: katasztrofális (1) Büntető: gyenge (4)
Tapasztalat: katasztrofális (1)
köszi előre is