Ha logikus az 1/1-es mutatóra igent nyomni, akkor a 4/4-re is logikus lett volna. Ez nem logikus?
Ne gyere azzal, hogy Domi milyen edzést kért a fiadnak, több okból sem. Egyrészt ez nem magyarázza a mínuszt még az első meccs előtt, másrészt pont te írtad le, hogy amit a kapitány kér, azt teljesíteni kell
Utoljára mondom, hogy nálam Domi még a
kapitánysága előtt vágta el magát! Innentől kezdve indifferens számomra, hogy 4//4 vagy csak 7/5 a mutatója és csak egy egy vigaszági vb címmel tudná helyretenni azt a temérdek elméleti szakmai hibát, amit összehordott... És amit kért részben teljesítettem a tiltakozásom ellenére is, mert olyan hülyévé vedlettem át,mint amekkora baromságot a kapitány kért tőlem..
Még te sem edzted volna a passzát a fiamnak, tehát alaptalanul kéred számon a kapitány kérését. Legyél szíves Czédli bv-jét 16-ra, 2 pontosát 17-re és pattanóját 15-re edzeni, mert azzal lesz legalább olyan ütőképes ember,mint amit Domi vagy én mutogattam az EB-győztes olasz keretből és akkor kvittek leszünk a fenti kifogásod ügyében.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/1/2013 6:56:32 PM