Váltsunk témát szerintem. itt a mai meccsem. idén kb a 10. ilyen meccsem. nem sírtam itt eddig, mert nem kapartam ebbe a szezonba egyáltalán, nem volt célorientált játék. idén minden ki-ki meccset elbuktam, a legtöbbjét vezetés után a 4. negyedben. nem nyertem meg talán egy meccset sem a 4. negyedben. a játékosaim erőnléte átlagos mindegyik 4-5 felett van és akad 8-as is. a taktikát ritkán néztem be, többnyire megfelelő védekezéssel mentem a megfelelő támadás ellen és támadásba ugyan ez fordítva. nem értem mi a gond, ezek a fiúk be vannak oltva győzelem ellen. a jövő miatt kérdem itt azokat, akiknek én is szoktam segíteni, nézzetek már bele a meccseimbe, mi a hiba szerintetek, ebből más is tanulhat az fix. aki úgy gondolja, pm-be várom a fikázó véleményeket is. minden kritika érdekel. itt van lassan teljes NT szintő 2 bd, még se tudom kihasználni egyik képességeit sem még a 2. osztba se. mindenki megfogja és átdobja őket, nem titok 30 körüli az össz védekezésük, az össz dobásuk meg 40 körül jár fejenként, mégis semmire se használhatóak.
(46432441)