The Interview of the Interviewer - Συνέχεια "Η Α1 με έκανε να αφιερώσω τον παραπάνω χρόνο. Σεζον 49 η καλύτερη φορουμιστικά στο παιχνίδι."ΜΕΡΟΣ Δ: Φόρουμ – Στοίχημα - Αγάπες - Έχθρες Που είχαμε μείνει? Α ναι. Ανεβαίνεις λοιπόν στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, τη στιγμή που σκάει ο Κοροναϊός στην Ευρώπη. Αναλαμβάνεις ρόλο “book” στο φόρουμ, και μαζί και τα preview των αγώνων. Τη σεζόν 49 η Α1 περνάει τα 550 μηνύματα, αριθμούς που είχε καιρό να δει. Τι ήταν αυτό που σου έδινε το έξτρα κίνητρο για να αφιερώσεις τόσο χρόνο?
H A1. Είχα ξεχάσει πως είναι να μιλάς στο φόρουμ. Την προηγούμενη σεζόν στον II.4 δεν είχε ανοίξει κανείς το νήμα! Επίσης η πρώτη κατηγορία από τακτικής άποψης ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω. Σα να ήταν η... μέκκα του μπάζερ! Μπορεί να ήμουν καλός στις αγοραπωλησίες, αλλά τακτικά τα πρώτα... pop ups μάλλον ήρθαν από την προσπάθεια ανόδου και τους σερί τελικούς. Ωστόσο, η πρώτη χρονιά στην Α1 ήταν σαν τακτικό φροντιστήριο, αφού έχεις την ευκαιρία να κοντραριστείς με τους καλύτερους. Είναι όπως οι παίκτες που παίζουν BBB και παίρνουν pop στην εμπειρία

.
Είχα ξανακάνει κάποια preview σε παλαιότερη σεζόν. Αυτή τη φορά εμπεριείχαν αποδόσεις, ενώ έβγαλα και αποδόσεις για κατάκτηση. Μπορεί να το ξεκίνησα, αλλά συμπαράσειρε τους περισσότερους μάνατζερ της Α1 και για μένα
η σεζόν 49 είναι η καλύτερη φορουμιστικά στο παιχνίδι.Έχεις κάποια σχέση με το στοίχημα εκτός buzzer? Εννοώ έχεις κάποιο εργαλείο να τσεκάρεις ότι οι αποδόσεις στέκουν (ειδικότερα σε κατάκτηση τίτλου) για να μη σε βάλουν μέσα ή πιο πολύ εμπειρικά δίνεις τα νούμερα?
Όχι που δε θα το ρωτούσες

. Νομίζω η πρώτη φορά που έπαιξα στοίχημα ήταν πριν αρκετά χρόνια. Εκτός από την ενασχόληση με την αθλητική δημοσιογραφία (κυρίως τα διεθνή), είχα για κάποιο διάστημα στοιχηματική στήλη, έκανα τα preview μερικών πρωταθλημάτων (όπως η La Liga, ποιος άλλος θα έγραφε καλύτερα για τη Βαλένθια;) ενώ είχα και εκπομπή στο ραδιόφωνο.
Μετά την ενασχόληση με τη δημοσιογραφία, μεταξύ άλλων, ασχολήθηκα και επαγγελματικά με το στοίχημα. Οπότε η γκανιότα (η προμήθεια που πηγαίνει στην τσέπη του book) μάλλον βγαίνει αυτόματα μετά από χρόνια ενασχόλησης με το... άθλημα.
Νομίζω πως σε αυτό το σημείο έχει ένα σχόλιο και ο φίλος Nova:
(Kung Flu) Καλησπέρα και από μένα Κωνσταντίνε. Πολλοί αναφέρουν ότι έχετε μπλέξει πολύ κόσμο με τα στοιχήματα! Έχουν ειπωθεί δηλώσεις του στυλ ''ο κουβας δεν έχει πάτο..." κ πολλά άλλα. Τα φαβορί που δίνεται έχουν αποτυχία σε ποσοστά άνω του 80% ...Πώς το εξηγείτε αυτό...? Είναι σωστές οι κατηγορίες ότι βγάζετε παράνομα χρήματα από αυτές τις δραστηριότητες ή οι φήμες αυτές δεν έχουν καμία υπόσταση...?
Επειδή έχουμε ένα εξοχικό στη Βαλένθια; Είναι αλήθεια ότι μερικές εταιρίες έχουν απ' έξω φωτογραφία μου και από κάτω τη λέξη wanted! Εάν είχαν κάτι στα χέρια τους θα είχαν βγάλει ένταλμα. Μάλλον δεν αντέχουν να χάνουν.
Τώρα για τις διάφορες δηλώσεις ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δε δίνουμε σημασία. Με το στοίχημα ασχολείται όποιος θέλει... Εάν τα φαβορί που δίναμε σπάγανε στο 80% τότε η εταιρία μάλλον θα είχε κλείσει πριν πολύ καιρό