25-26 éves korára érne be, nem 27-28-ra. Ma alapsikkles beérik 23 éves korára is,de aztán passzolhatod el egy milláért, plusz ott maradunk ahol vagyunk.
17-es 2 pontossal és BV-vel jóval kisebb egy center fizuja mind dupla 18-al,másoknál is ezeknek( multizott) a centereknek a fizetése eléri a 210-230k-t, de mégsem 300körül van, és jobb eredményeket lehet velük elérni mint a ,,lebutított" alapsikkesekkel.
Nem mellesleg egy válogatott játékos ha hazai tulajnál van, 30-50k szponzori pénzzel is többet kap egy csapat, azt akár le is lehet vonni a heti fizetéséből.
Nem véletlenül sikeresebbek és aktívabbak részt vesznek a BBB-ben azok a csapatok, akik meg vannak tűzdelve hazai NT-játékosokkal. Azzal a plusz heti 60-70k-val amit megkapnak pluszban két vagy több válogatott játékosuk után, jóval versenyképesebbek.
Bocsánat, hogy bevonom pörkölt ötletét, de ő "kiskorban" már multiztatna és későbbre hagyná a főskilleket.
Azért nem jó - ezt már azt hiszem túltárgyaltuk - mert se mennyiségileg, sem farm kapacitás híján nem megvalósítható csak NT-re való center képzés. Másfelől az időskori főskill-edzés rejtelmeit nem kell Számodra ecsetelni mennyire is "kapós" ....
Szerintem ez így jó, és nem szerintem, hanem a top NT-k szerint is. Én jelenleg is tudok egy farm-csapatot, amely 5 millával a 2. ligában várja azt, hogy nevelhessen. És még egy tulajt, akinek tetszik az ötlet és tervezi hogy elkezdi ezt a szisztémát. Ő is 5 misi körül rendelkezik majd pénz felett.
Tulajdonképpen egy olyan dologra állítod azt, hogy nem kivitelezhető, amit még soha meg sem próbáltunk, illetve amit mások megpróbáltak és bejött nekik( magára az edzésprogramra értem).
Az időskori főskill edzéshez még annyit, hogy ez a járhatóbb út. a játékosnak a 22. éves koráig legalább másfél szezon másodlagos képesség edzés járna.
Hogy miért kapósabb?
Azért, mert ha egy tulaj megvenne egy másodlagos képességekben nagyon jó játékost 22 évesen például-alacsony fizuval, és 3 szezonnyi főskill kellene neki hogy NT-szintre érjen. Közben ki nem esne, mivel center pozícióban edzhetne centernek, másrészt ahogy fejlődik egyre feljebb törhetne vele. És nem menne rá a gatyája is a másodlagos képességek edzésére, mint a mostani próbálkozásoknál.
Legalábbis annál mindent kapósabbnak látok annál, hogy vegyek egy 23 éves centert 220 ezres fizuval, akit kellene másodlagosra edzeni:)
De ha annyira jó a mostani rendszer szerinted Gila a mostani monstereinkkel, akkor miért van az, hogy vannak nálunk jobbak is ha benti támadásról van szó?
Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 2/16/2012 8:50:20 AM