BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 V.

U21 V. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Cimi

This Post:
00
246064.74 in reply to 246064.73
Date: 8/13/2013 7:55:32 AM
Overall Posts Rated:
146146
Okés. Ne haragudj akkor rosszul emlékeztem mire irtad. Nem is volt Galambossal baj. Még velem beszéltél rola és emlékszem pattanot kértem csak de akkor is nagyon max közelben volt.

From: Admiral

To: Cimi
This Post:
00
246064.75 in reply to 246064.74
Date: 8/13/2013 8:15:14 AM
Overall Posts Rated:
88
Igen, akkor volt 15-ös bv és 10-es pattanó, annyit fejlődött még öt hét alatt és be is maxolt. Ha szupersztár pot lett volna, simán eléri a 15-ös pattanót is szezon közepére, de sajnos ennyi volt benne.
Jövőre viszont megpróbálkozom az irányító edzéssel.

From: Domi
This Post:
11
246064.76 in reply to 246064.75
Date: 8/13/2013 9:15:05 AM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
Sziasztok!

mit szólnátok hozzá ha létrehoznák egy levelezőlistát melyhez bárki csatlakozhatna email címen keresztül..
ezen a kör emailen keresztül meccsek előtt írnék egy bővebb elemzést a következő meccsről mindenkinek. és megvitathatnánk a meccsek taktikáit...
Tudom hogy erre van a külső fórum is de oda elég kevesen szoktak írni...
és a mai világban szinte már mindenkinek van okos telefonja, igy nagyon gyorsan lehetne reagálni is dolgokra...
Hátha ezzel kicsit jobban felélénkülne az u21 iránti érdeklődés...

akit érdekel az elküldhetné az e-mail címét nekem, és ha összejönne min 8fő akkor már meg is csinálnám a levelezési listát...
pontosabban google csoportot:)

From: Mikhail

To: Domi
This Post:
11
246064.77 in reply to 246064.76
Date: 8/13/2013 10:22:28 AM
Overall Posts Rated:
188188
Sziasztok!
mit szólnátok hozzá ha létrehoznák egy levelezőlistát melyhez bárki csatlakozhatna email címen keresztül..
ezen a kör emailen keresztül meccsek előtt írnék egy bővebb elemzést a következő meccsről mindenkinek. és megvitathatnánk

Már megint kint oldallal bővülne a játéktér. Minek kell, egy elég szerintem. Illetve inkább többet tájékoztass a mérkőzésekről (pl.:beharangozó a topicba), mint agyaltatod a menedzsereket. Általában 5-6 menedzser körbe tudja járni a felállás taktika kérdés, ezt meg vitasd meg a segítőiddel. szerintem

From: vendabal

This Post:
33
246064.78 in reply to 246064.76
Date: 8/13/2013 10:28:18 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Inkább fontos meccseket kellene nyerni, nem köremileket küldözgetni. Annak idején én k....ra nem hagytam beleszólást a taktikába, az nem a "nép" dolga. Mit kell megvitatni a taktikán??? Egervári Sanyi bátyánk is a mi e-mailünkre vár??? Ha valakinek volt meglátása és ötlete az megírta PM-ben.

HUNGARY!
This Post:
00
246064.79 in reply to 246064.78
Date: 8/13/2013 10:41:51 AM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
bocs félre értettetek.. vagy nem jól fogalmaztam...
igazából tájékoztatás miatt szeretném ezt az egészet.. tehát leírni azokat a dolgokat amiket ide nem írhatok le.. mert mint írtátok ki tudja ki nézi a magyar fórumokat...
tehát nem az lenne a cél hogy most taktikában segítséget kérnék...
inkább az hogy visszajöjjön az mint régebben volt hogy nagyobb érdeklődés legyen az u21 iránt.
tehát végül is a külső fórumot váltaná fel a köremail... mert sztem azt csak nagyon kevés ember nézi, legalábbis a visszajelzések alapján..

ez csak egy felvetés... ha nincs érdeklődő akkor el van vetve...

From: Cimi

This Post:
11
246064.80 in reply to 246064.79
Date: 8/13/2013 10:59:21 AM
Overall Posts Rated:
146146
A kinti furomrol is jön mail ha valaki irt valamit tehàt az ugyanaz. Ez az uj oldal tökéletes szerintem.

Kérlek ird màr le,hogy ezt a 12 lepattamos bedobot te hogyan képzeled. A többi skillre vagyok kivàncsi. Tegyük fel,hogy egy 196 cm-s ember akinek minden skill 5 és mvp. Mit szeretnél hogy nézzen ki.

To: Cimi
This Post:
00
246064.81 in reply to 246064.80
Date: 8/13/2013 11:20:35 AM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155

kicsi aktivitás miatt próbálkozok csak, hátha sikerül fellendíteni...
anno mikor ujonc voltam engem kifejezetten érdekelt a válogatott iránti dolgok.. most valszeg nincs annyi újonc mint anno és nagyon kevés új érdeklődőt látok...
sztem minél nagyobb az érdeklődés annál többen fognak majd edzeni magyarokat...

a bd-re pedig nagyon fontos hogy milyen taktikához akarjuk használni illetve hogy milyen taktika ellen...
ami ugye látszik most hogy u21re nem lehet olyan bd-t játszatni aki minden taktikához jó illetve minden taktika ellen jó...
galambos tavaly center létére játszott bd-t 2 pontoshoz és 2 pontos ellen jó játékosnak számított a tavalyi keretben.
egy r&g-s bd-hez már nehezebben várható el a 12-es lepattanó.
galambosnak ha magassága engedte volna +2 KV-nak és +2 passznak nagyon örültem volna.. akár BV akár 2 pontos kárára...
és ő ugye már be is maxolt...
pl most ő piacon van
Tempódobás: nagyszerű (9) Dobótáv: gyenge (4)
Külső védekezés: lenyűgöző (12) Technika: ragyogó (11)
Labdavezetés: nagyszerű (9) Passzolás: gyenge (4)
2 pontos: ragyogó (11) ↑ Belső védekezés: lenyűgöző (12)
Lepattanózás: kiemelkedő (10) Blokkolás: csapnivaló (3)
Erőnlét: középszerű (5) Büntető: középszerű (5)
valszeg NTre készül a lengyeleknél 196cm
sztem jelenleg U21-re felesleges a 12-es kv BD posztra el kell tolni valamelyik irányba mind a védekezést mind a támadást eredményesség szempontjából..
ha én edzettem volna őt 8-as KV-nál megállok és helyette lepattanót 2pontost edzettem volna.

This Post:
33
246064.82 in reply to 246064.80
Date: 8/13/2013 2:00:52 PM
Overall Posts Rated:
310310
No nem azért, hogy Domit védjem, de már megint félreértitek a dolgot és egyre kevésbé hiszem, hogy véletlenül. Bocs a feltételezésért, de egy ismerősömtől, akivel sokat pm-ezek, szinte teljesen hasonló ellenvetést kaptam pm-ben, úgyhogy már szinte összeesküvés szaga van a dolognak. Még egyszer: nem védem Domit, amikor nem értettem vele egyet, azt is leírtam.
Tehát: hol írta, hogy 196 centis bedobónak kéri? Vagy hogy minden bd-nek? Vagy csak nekem volt világos a "taktikától függően" kifejezés? Ha bent támadunk, berak egy ecs-t és máris megvan a kívánt 12-es pattanó, Galambos tökéletes példa volt, le lett írva, hogy neki pont annyi volt a pattanója és mellé tudott támadni és védekezni is, legalábbis bent. Tekintve, hogy nem védekeztünk és nem is támadtunk soha kint, megfelelő volt.
Amúgy nem lehetetlen a kívánt szint, én most pl edzem Czédlit, ha neki nem lesz meg 21,5 évesen minimum a 16-15-15, akkor le is lövöm magam. Pedig még tempója is van, az egyetlen hibája, hogy nem tud passzolni (de azt nem is fogok neki edzeni). Ha érdekel, szívesen elküldöm pm-ben, hogy hogy áll most, 19 éves kora közepén-végén.

Don't feed the troll
This Post:
11
246064.83 in reply to 246064.82
Date: 8/13/2013 2:28:33 PM
Overall Posts Rated:
146146
Ezt most félreértetted. Semmi rossz szàndék nem volt benne. Én megkérdeztem,hogy ilyen skilekkel ilyen magasàggal,hogy képzel el egy bedobot akinek 12-es pattanoja lenne. Mit gondol a többi skilröl. Egyértelmü,hogy 12 pattanoval csak bentre lenne jo és ezzel nincs is semmi baj. Arra voltam kivàncsi egy ilyen kezdökkel milyen skill elosztàsa lenne.
Nem cseszegetö kérdés volt.
Az màs kérdés,hogy nem kaptam vàlaszt.

This Post:
11
246064.84 in reply to 246064.82
Date: 8/13/2013 2:29:59 PM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Engem érdekelne a srác is és ez az e-mailes kezdeményezés is! Abban is egyet értek Veled, hogy nem folyton támadni kellene Domit, hanem támogatni! Olyan ember még nem született aki ne hibázott volna, nem is fog. Amikor más volt a kapitány, ő is hibázott és mégsem kapott ennyi sarat. Akkor most miért? Mert egy kicsit máshogy képzeli el Domi a keretet? Ezért nem kell... Megválasztotta a "nép", ha nem jól csinálja, vagy a közösség úgy látja, hogy nem jól, akkor majd leváltja és akkor majd meg lehet mutatni, hogy mi a fasza!
Most már tényleg kezd elegem lenni!

Advertisement