Egy másik online manageres játékban kaptam egy levelet a "nemzeti szövetségtől" amiben a válogatottakat népszerűsítik! Egyből meg is néztem kik vannak a válogatottban, milyen szintű játékosok és hogy állnak a válogatottak. Szerepelt benne, hogy mikor vannak a válogatott meccsek, pl azt nem is tudtam de lehet, hogy ezután párat meg fogok nézni ott!
Ezt itt nem lehetne megcsinálni? Egy link is szerepelt az üzenetben ami a válogatott fórumra vitt. Egy kis népszerűsítés sosem árt, gondolom az megoldható, hogy ír valaki egy levelet és azt pm-ben minden magyar felhasználó megkapja? Szerintem nem rossz ötlet és tapasztalatból mondom, hogy van haszna és ha ott bevállt (ha csak páran is nézik meg majd a fórumot vagy a meccseket akkor is elértünk valamit). Lehet, hogy lesz aki kedvet kap majd edzeni játékosokat akár u21-re akár NT-re, csak meg kell győzni Őket, hogy az edzéssel csak nyerhet...ezzel pedig szerintem nem lesz gond, aki egy kicsit és érti mit akarunk mondani neki az nem fog nemet mondani és ha csak pár szezon edzést is ad valakinek akkor is el van kezdve a playa és egy elkezdett játékost lehet, hogy szívesebben edzenének felsőbb osztályban is mivel kevesebb időbe kerül míg használható lesz.
Ez csak egy ötlet részemről, szerintem egy próbát megér :)