A fizetes onmagaban en azt gondolom nem lehet donto meg akkor sem ha a szamok teljsen torzak. En nagyon tudatosan raktam ossze a csapatot szezonokkal ezelott es van benne 3 sajat neveles is, ugyancsak sajat strategia es edzesterv alapjan.
Szerintem ti is tudjatok hogy egy sajat posztjan kiemelkedo, legyen a pelda kedveert 208cm magas belso skillekben eros jatekos fizuja az egekben lesz mig ha kvazi ugyanazt a skill set-et osszerakod, vagy megveszed egy 190cm-es jatekossal akkor a fizetese a toredeke lesz. Ranezesre mit latsz? 130k <> 65k uhhh hogy a faszba kepes ezt a matchupot elveszteni a 130k-as jatekos, vagy legalabbasi nem dominalni, kozben lehet szinte ugyanazok a kepessegeik.
Onmagaban ez a teny szerintem semmire nem vezet.
Ertekeles:
Oszinte leszek, en sosem neztem ezt melyebben, marmint a 100/-es ertekelest, sokkal inkabb a lebontott statisztikat, ki mit hozott, milyen hatekonysaggal, stb. En ott kiemeltem ket fontos tenyezot amit kerdeztem is Norbitol, meg varom a valaszt.
Valamiert azt is erdemes figyelembe venni, hogy a csapat ertekelest ha megnezzuk, orszagos 9, orszagos 8. es vilagranglistan is 9 az elteres ossz vissz. Egyetlen kulobseg van koztunk. Ez is inkabb ellentmond annak hogy csak es kizarolag abban keressuk egy csapat erejet mekkora osszfizetesu.
A tobb radobasa adodik abbol hogy kint tamadott, hajigalta a dobasokat, megintcsak mondom ket kulonbozo taktika talalkozott.
En abba a ket mutatoba keresnem elso lepesben a kulonbseget amit kerdeztem megelozoleg is, mert azok inkabb utalnak valos kulonbsegekre mintsem a fizetesi aranyok.
Sz.