A többi esetet nem ismerem részleteiben, így nem nagyon tudok róluk nyilatkozni. Én az edzés bugot kizárnám, nem hinném, hogy csak egy-egy játékosnál fordulna elő.
Mivel a rendszerhátteréhez a játéknak semmit sem értek, ezért ebbe nem is szeretném beleütni az orromat. Csak a józan paraszti ésszel átgondolva ha lehet különbség játékosok között abban, hogy az egyik többet faultol, a másik meg nem, pedig skillben ugyanolyanok, akkor lehetnek más megkülönböztetések is. Nekem vannak gyanúim, de persze ezt tény nem támasztja alá (mint ahogy azt sem, hogy a faultban vannak eltérések, pusztán megfigyelés, és tényként bizonyítani sosem fogja senki).
Elhiszem, hogy a coachparrot jó program, de feltételezem, hogy az is megfigyeléseken alapul elsősorban.
A labdavezetés esetében nem nagyon értem, hogy miért kinti skill, van nálunk a válogatottban olyan magas ember, akinek olyan labdavezetése van, hogy DH-k is megirigyelnék, ha ő is hasonlóan fejlődött volna, akkor 10-es se lenne neki. És ezen szerintem nem változtat az, hogy ő 208 centi. Ha sokat számítana a magasság, akkor neki sem lehetne ekkora. Vagy akkor ha egy játékos extrém magas (nem sok 224 centi futkos a BB-ben), akkor hatványozottan visszaesik az ilyen skillek edzése, ez is egy lehetőség. De ennyire?