Csakhogy ne ferdítsük el a dolgokat nyilvánosságra hozom a leveleket
Te kezdtél vádolni a legején, hogy segítek Encinek, ha nem nyomok normált. Neked nem volt jó a normál vs teljes, pedig azt írtad rá, hogy
semmi bajod vele. Erre mégse tartod a szavad...
nos, akkor a levelek:
Te kezdted ezzel
Szia,
Most látom, hogy ezzel a mérleggel túloldalon 2. lettél volna :)
Meccsünkön mehet a szokásos alacsony hozzáállás?
Erre én: én mire fel lazázzak? de most komolyan kérdem.
te:
Induljunk ki abból, hogy tudod, hogy ha nem lazázol, akkor én sem, és a hazai pályának köszönhetően jók az esélyeim azonos hozzáállással.
Így leegyszerűsödik a kérdés arra, hogy Encinek vagy nekem akarsz kedvezni... ha Encinek akkor magassal jössz, hogy én is azzal kelljen, ha meg nekem, akkor pedig alacsonnyal, hogy én is jöhessek azzal.
Nekem mind1, a te döntésed, inkább csak kíváncsi vagyok, hogy kinek segítesz.
én: Kizártad a 3. opciót :P :)
te normál és én teljes azzal lehet egy izgi meccs(?) és valószínű mindketten jól járunk: te nyersz, én meg nem kapok ki túlzott arányban
csak a saját érdekem nézem most, nem célom senkinek se segíteni.
Annyit az ügyhöz, hogy ez kicsit hasonló ajánlat részedről mikor én az u21-nél felajánlottam a kicsiknek a "biztos halálos ítéletet" a laza-lazával.
annyi most a különbség, hogy nekem nincs már komoly tétmeccsem ezután még az u21-es kis csapatok bajnokság keretei közt versenyeznek és a későbbi verhetőkre spórolnak ts-t.
magyarán: ha lenne még folytatásom garantáltan, akkor belemennék a normálba, de mivel nincs több meccsem ezért lesz teljes erő.
azt meg te is láttad, hogy múltkor huszon iksz ponttal vertél, ez holnap lemehet tizenegynéhányra (10-13 körül) egy normál vs teljes esetén.
nos, mi a bajod a normál vs teljes konstrukcióval?
Te:
semmi.köszi az infót.
Ezekután azt hiszem nem ferdítettem el semmit, csak megint jössz a vádaskodással..