BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XVIII.

Kérdés és csevegő XVIII. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
217339.771 in reply to 217339.769
Date: 8/9/2012 5:59:47 AM
Overall Posts Rated:
6060
Hú, ez szuper. Hajrá, hajrá!

Minden évben indulok én is, aztán általában elfelejtek valamelyik körben tippelni, vagy éppen nem érek rá munka miatt. Elég komoly utánajárást igényel sajnos.

This Post:
11
217339.772 in reply to 217339.768
Date: 8/9/2012 8:00:29 AM
Overall Posts Rated:
350350
Csakhogy ne ferdítsük el a dolgokat nyilvánosságra hozom a leveleket

Te kezdtél vádolni a legején, hogy segítek Encinek, ha nem nyomok normált. Neked nem volt jó a normál vs teljes, pedig azt írtad rá, hogy semmi bajod vele. Erre mégse tartod a szavad...

nos, akkor a levelek:

Te kezdted ezzel

Szia,

Most látom, hogy ezzel a mérleggel túloldalon 2. lettél volna :)

Meccsünkön mehet a szokásos alacsony hozzáállás?

Erre én: én mire fel lazázzak? de most komolyan kérdem.

te:
Induljunk ki abból, hogy tudod, hogy ha nem lazázol, akkor én sem, és a hazai pályának köszönhetően jók az esélyeim azonos hozzáállással.
Így leegyszerűsödik a kérdés arra, hogy Encinek vagy nekem akarsz kedvezni... ha Encinek akkor magassal jössz, hogy én is azzal kelljen, ha meg nekem, akkor pedig alacsonnyal, hogy én is jöhessek azzal.
Nekem mind1, a te döntésed, inkább csak kíváncsi vagyok, hogy kinek segítesz.

én: Kizártad a 3. opciót :P :)
te normál és én teljes azzal lehet egy izgi meccs(?) és valószínű mindketten jól járunk: te nyersz, én meg nem kapok ki túlzott arányban
csak a saját érdekem nézem most, nem célom senkinek se segíteni.

Annyit az ügyhöz, hogy ez kicsit hasonló ajánlat részedről mikor én az u21-nél felajánlottam a kicsiknek a "biztos halálos ítéletet" a laza-lazával.
annyi most a különbség, hogy nekem nincs már komoly tétmeccsem ezután még az u21-es kis csapatok bajnokság keretei közt versenyeznek és a későbbi verhetőkre spórolnak ts-t.

magyarán: ha lenne még folytatásom garantáltan, akkor belemennék a normálba, de mivel nincs több meccsem ezért lesz teljes erő.

azt meg te is láttad, hogy múltkor huszon iksz ponttal vertél, ez holnap lemehet tizenegynéhányra (10-13 körül) egy normál vs teljes esetén.

nos, mi a bajod a normál vs teljes konstrukcióval?

Te: semmi.
köszi az infót.

Ezekután azt hiszem nem ferdítettem el semmit, csak megint jössz a vádaskodással..

This Post:
00
217339.773 in reply to 217339.772
Date: 8/9/2012 10:10:34 AM
Overall Posts Rated:
106106
HP :)

This Post:
00
217339.774 in reply to 217339.773
Date: 8/9/2012 12:37:39 PM
Overall Posts Rated:
350350
FF

This Post:
33
217339.775 in reply to 217339.772
Date: 8/9/2012 2:50:10 PM
Overall Posts Rated:
1414
Nem nagyon akarok belefolyni azaz sehogy sem, de itt szerintem semmilyen egyezség nem született...
Az egyik rá akarja beszélni a másikat a normálra, mert az neki jó.
A másik közli, hogy nincs mire spórolni, teljes lesz, mert az meg neki jó.
És ennyi.
A végén, hogy mi a bajod a .... kérdésre a válasz "semmi" már leginkább csak a levelezés lezárása, és még az infót is megköszöni, hogy teljes hozzáállás lesz.
Szerintem.
Persze ti meg aszerint értelmezitek, hogy melyikőtök mire GONDOLT éppen a levél írásakor. :)

This Post:
00
217339.776 in reply to 217339.775
Date: 8/9/2012 4:11:39 PM
Overall Posts Rated:
350350
Oké, ha az a kérdés, hogy: "Mi bajod a kelkáposzta főzelékkel?
Arra meg az a válassz jön, hogy "semmi", akkor nyilvánvalóan azt gondolom megeszi majd.
Számomra ez egyértelmű válasz volt.

És nem is az a fő bajom, hogy megszegte, hanem, az, hogy barátként így próbált zsarolni a normálra az egyezkedés indításaként ahogy tette.

This Post:
00
217339.777 in reply to 217339.776
Date: 8/9/2012 4:33:26 PM
Overall Posts Rated:
6262
Attól mert ,,barátok" vagytok, attól még a játékban ellenfelek, vetélytársak vagytok.

Szerintem a kettőt ketté kéne választani.

This Post:
11
217339.778 in reply to 217339.776
Date: 8/9/2012 6:13:45 PM
Egerszeg Rottweilers
II.3
Overall Posts Rated:
173173
Second Team:
Badacsony Walkers
Ha azt várjátok, hogy bárki döntőbíró legyen ebben a témában akkor szerintem hiába is vártok...én sem akarok az lenni mert igazából nem tudom kinek adnék igazat, ha ezen a kérdésen jobban elgondolkodnék...de én már láttam elég veszekedést életemben, annyi elég is volt belőle...ne civakodjatok ilyeneken, mindketten intelligens, normális emberek vagytok...el kell ásni a csatabárdot hiszen mindannyian MAGYAROK vagyunk, össze kell tartanunk nem civódni egymással!!!
Valahol megértelek Titeket, meg nem is...ha mint barát azt kérném Tőletek, hogy béküljetek ki akkor lenne rá esély, hogy ez megtörténik? Azért is olvasom a fórumot mert itt barátok között érzem magam, de ha ezt kell olvasnom az elszomorít és mindig félve kell ide jönnöm egy-egy ilyen eset után, hogy most ki veszett össze kivel. Én is veszekedtem már itt másokkal, ezért mégegyszer elnézést Tőletek!
De, hogy egy beszélgetésből idézzek amit az egyik buzzeres barátommal folytattam (nem szó szerint, csak emlékezetből írom):
"A levélben való kommunikálás hátránya, hogy nagyon sok félreértés születhet belőle. Ennek az oka egyértelmű, nincs személyes kontaktus, nem érezhetőek a hanglejtések, ráadásul nem is ismerjük személyesen egymást, így még következtetni sem tudunk ezzel kapcsolatban..."
Bevallom, hogy eleinte nagyon sok probléma és veszekedés volt ebből azzal a bizonyos személlyel akitől idéztem, de mostanra, hogy megbeszéltünk minden ilyen problémát az egyik legjobb "buzzeres" haverom lett...mindent meg lehet oldani, csak egy kicsit meg kell látnunk a saját hibáinkat (ez egy két ember kivételével itt mindenkire igaz, főleg magamra gondolok, szippantóstól épp az imént kértem bocsánatot)! Nem akarom a bölcset játszani mert nem vagyok az, pusztán azt szeretném, hogy a legjobb közösség legyünk, mivel itt mindenki normális ember, aki nem az már régen kihullott közülünk...
Egy szó mint száz: bármit megtennék, hogy kibéküljetek és ismét barátok legyetek, mint a magatok és a közösség érdekében!

A két B3-as versenyzőnknek pedig egy kalappal!!

From: deakdzso

This Post:
11
217339.779 in reply to 217339.775
Date: 8/10/2012 5:50:23 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Köszönöm. Az én értelmezésemben is pont ez történt, meg is lepődtem, mikor elkezdett utána vádaskodni...

Norbi, egyetértek abban, hogy valószínűleg Gila azért hozta a fórumra a dolgot mert azt szeretné, hogy igazat adjatok neki, DE részemről nem akartam hogy bárki bármit eldöntsön, az én fejemben ez már eldőlt amolyan Giláról véleményformálás szinten, csak úgy éreztem egy kis reakció kell a dologra, ha már ennyire gátlástalanul nyilvános fórumon saraz lényegében ok nélkül, csak mert valószínűleg félreértett valamit, vagy berágott mert nem voltam hajlandó nála alacsonyabb hozzáállással menni, hogy esélye legyen... ő tudja mi játszódik a fejében, engem az a része nem is érdekel.

This Post:
00
217339.780 in reply to 217339.777
Date: 8/10/2012 6:42:39 AM
Overall Posts Rated:
146146
Elégedett vagyok a csapat teljesítményével ebben a szezonban. na ez 2 labda lett:-)
ujoncként 5. lettem magyar kupa döntöt játszottam érdekesek a szurkolok:-))
dr komolyra forditva a szot ez azért kicsit kemény ez a 2 labda:-(

From: kaygee

To: Cimi
This Post:
00
217339.781 in reply to 217339.780
Date: 8/10/2012 7:27:18 AM
Overall Posts Rated:
173173
A kupára külön labda van.

Advertisement