Ha azt várjátok, hogy bárki döntőbíró legyen ebben a témában akkor szerintem hiába is vártok...én sem akarok az lenni mert igazából nem tudom kinek adnék igazat, ha ezen a kérdésen jobban elgondolkodnék...de én már láttam elég veszekedést életemben, annyi elég is volt belőle...ne civakodjatok ilyeneken, mindketten intelligens, normális emberek vagytok...el kell ásni a csatabárdot hiszen mindannyian MAGYAROK vagyunk, össze kell tartanunk nem civódni egymással!!!
Valahol megértelek Titeket, meg nem is...ha mint barát azt kérném Tőletek, hogy béküljetek ki akkor lenne rá esély, hogy ez megtörténik? Azért is olvasom a fórumot mert itt barátok között érzem magam, de ha ezt kell olvasnom az elszomorít és mindig félve kell ide jönnöm egy-egy ilyen eset után, hogy most ki veszett össze kivel. Én is veszekedtem már itt másokkal, ezért mégegyszer elnézést Tőletek!
De, hogy egy beszélgetésből idézzek amit az egyik buzzeres barátommal folytattam (nem szó szerint, csak emlékezetből írom):
"A levélben való kommunikálás hátránya, hogy nagyon sok félreértés születhet belőle. Ennek az oka egyértelmű, nincs személyes kontaktus, nem érezhetőek a hanglejtések, ráadásul nem is ismerjük személyesen egymást, így még következtetni sem tudunk ezzel kapcsolatban..."
Bevallom, hogy eleinte nagyon sok probléma és veszekedés volt ebből azzal a bizonyos személlyel akitől idéztem, de mostanra, hogy megbeszéltünk minden ilyen problémát az egyik legjobb "buzzeres" haverom lett...mindent meg lehet oldani, csak egy kicsit meg kell látnunk a saját hibáinkat (ez egy két ember kivételével itt mindenkire igaz, főleg magamra gondolok, szippantóstól épp az imént kértem bocsánatot)! Nem akarom a bölcset játszani mert nem vagyok az, pusztán azt szeretném, hogy a legjobb közösség legyünk, mivel itt mindenki normális ember, aki nem az már régen kihullott közülünk...
Egy szó mint száz: bármit megtennék, hogy kibéküljetek és ismét barátok legyetek, mint a magatok és a közösség érdekében!
A két B3-as versenyzőnknek pedig egy kalappal!!