Inside Box ο +1 που παίζει Μ2Μ είναι αυτός που έχει το καλύτερο αθροισμα σε OD+ID+SB
Βέβαια τα παιδιά στο discord channel χθες μου ανέφεραν ότι ο Justin έχει αναφέρει ότι στο Inside Box η ID έχει κάποιο συντελεστή έτσι ώστε να παίζει μεγαλύτερο ρόλο και αντίστοιχα στο Outside Box η OD. Τώρα πόσο είναι ο συντελεστής ακριβώς δεν το ξέρουμε οπότε το ποιός θα είναι ο +1 για σιγουριά το βλέπεις στο 1ο ματς που θα τη δοκιμάσεις με τους βασικούς (επίσης όταν γίνονται αλλαγές ο +1 μπορεί να αλλάξει ανάλογα παλι με το καλύτερο άθροισμα εκείνη τη στιγμή)
Για τους υπόλοιπους 4 τώρα, στην Inside σχηματίζουν ένα box 2+2 που είναι μετατοπισμένο προς το εσωτερικό με τους 2 μπροστά να είναι οι περιφερειακοί αμυντικοί και οι άλλοι δύο να είναι κοντά στο καλάθι. Οπότε οι 2 περιφερειακοί θελουν OD (αν και σε κάποιες φάσεις θα βρεθούν να μαρκάρουν και κοντά στο καλάθι οπότε να μην είναι τρύπα η ID) και αντίστοιχα οι 2 εσωτερικοί θέλουν ID+SB (και κει αντίστοιχα όχι εντελώς τρύπα OD ιδανικά).
Χθες σε μένα το 5αρι ο Frunze ήταν ο +1 κάτι που δεν ήθελα και γι' αυτό έχασα τη μάχη των αμ. ριμπάουντ
Το ιδανικό για μένα θα ήταν να μπορούσες να επιλέξεις ποιός θα είναι ο +1 ανάλογα το πώς σε βολεύει, αλλά δεν γίνεται
Σιγουρα επαιξε ρολο η ζωνη 2-3 απεναντι στο τρεξε και σουταρε αλλα και παλι οι 2 του Αλητη παιζει να εχουν τιποτα 20αρες περιφερειακες (παιζει και οχι δεν εχω ιδεα..)
Και εγώ κάπου εκεί στο OD 20 το υπολογίζω, αν και μετά τις αλλαγές παίζει ρόλο και η OD των 3 μέσα
Χθες με R&G vs Μ2Μ πιθανότατα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, ήθελε αναγκαστικά ρίσκο (ή σωστές μαντεψιές).
Last edited by cpp at 4/28/2023 5:09:42 AM