Kedves Domi!
Elbeszélsz mellettem. Már leírtam példákkal igazolva a valós helyzetet. Még mindig nem hiszel nekem, nem hiszel a skillekben, nem hiszel abban, hogy évi 10-12 selejtesből nem fogsz tudni sosem NT-re megfelelő embert edzeni.
Mikor szidtalak?
Akkor szidsz, amikor azt állítod
nem jól csinálom a scoutolást - lásd: belekötsz Krizsánba, továbbá nem érted meg azt, hogy u21 válogatott szinten a 13 bv édeskevés és még 3. ligába sem elég! El vagy tévedve az értékeléssel,mert neked a klubnál a ts-ed biztos nem csak 9-10, ahogy az u21-nél maximálisan elérhető hétről-hétre.
Szted mennyit ér egy 17 2pontos 1es tempoval?
Az utolsó kérdésre azt mondom nem ér semmit, de te is ezt mondod. Ebben nincs vita, de abban igen, hogy semmit sem ér az 1 tempó hosszadalmas felhúzása pl 4-ig, mert akkor adsz a szarnak egy pofont.. pont amikor Krizsán 4-es tempóját kritizálod.
1-es és 4-es tempóval is kevés egy center, de nem tölthetünk el 10-15 heteket pocsékba ment, felesleges edzéssel.
Mikor fog fő skillt kapni??
Pláne, ha alig van választék. Abban is tévedés van, hogy a húzóember elég lenne u21-re, nos nem, nem elég.
Összskillben még jó esetben is csak 45 vagyis maximum 3*15 lehet, kicsit másképpen 16-15-13.
Az édeskevés. Nem érted, hogy mindig a monster a trendi. Akinek van 2-3-4 160-180k 18-17-15-ös embere, az fogja uralni az u21 világát!
Támadó tempó: ezt nem hiszem el! Leírom tegnap, hogy én Dózsának támadó tempót adatnék, de cimi 2p+bv-ét kér.
Akkor én vagyok a hibás a kérdésben miért nem azt kap, amit? Cimi a főnök, ha ő bentit kér, akkor azt fog kapni...
Nem izgat Nizanod, az is tök más világ (MKL),mint az u21. Nem mérhető össze. Eddig szerencséd volt talán, hogy nem kaptál még róla 30 pontot. Az emberemnek különb védekezése van Nizanénál mégis megszenvedek a 3-ban pl egy 10-11-es benti támadás ellen.
Te sem feleltél a kérdéseimre és félrebeszélsz csacskaságokat, azok bennem új kérdéseket szülnek.
Még mindig kérdés: mikor edzetnéd fő skillt, ha az 1 tempót edzed helyette 3-4-ig?
továbbá vázold fel az összes embert 21 éves kora végére, amelyek skilljét beírtam ide nyilvánosan.
Elmondtam az igazságot, ha hiszed hiszed, ha nem, nem ... Nem én vagyok a hibbant hanem az, aki kételkedik az igazságban. Így a beszélgetés végére eszembe jut egy jó mondás: okos enged, szamár szenved.
Én befejeztem, szenvedj, kötekedj tovább... Magad járatod le az ostoba hozzá nemértő sületlenségeiddel.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/3/2013 1:06:17 PM