BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar center program

Magyar center program

Set priority
Show messages by
This Post:
00
232639.81 in reply to 232639.80
Date: 3/2/2013 12:19:51 PM
Overall Posts Rated:
113113
De lehetséges, viszont az valószínűbb, hogy a jobb eredmény miatt, páran megkockáztatnák "eddig is elbírtuk" alapon, és ez szépen húzná magával a többséget, hogy lépést tudjanak tartani :) De mivel ezt nem lehet előre tudni, emiatt inkább nem nyúlnék hozzá, ha én fejleszteném az oldalt, mert ha mégsem jön be, akkor 1-2 szezon után megint változtassak... Édesanyám sokat csuklana :)

This Post:
22
232639.82 in reply to 232639.78
Date: 3/2/2013 6:51:37 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
vicces vagy nagyon:)))

Mikor szidtalak? akár nyilvános akár nem nyilvánosan légyszi ird meg . Mikor (kérdőjel)
mert aki gilát szidja az az egész válogatottat szidja :)))

én válaszoltam már a kérdésedre és ezt sztem rajtad kívül mindenki felfogta sajnálom hogy neked ez nem sikerült, azért edzeném még az 1-es tempós játékost is tempóra mert semmit nem ér sztem a 17.-es 2pontos 1-es tempoval.
és a támadó tempo szépen huzza a 2pontost is amivel nem veszit olyan sokat a főkillből...

11 átlag feletti BV-t tettem ki ma az általad irt "nudli lószar" 13-as BV-s Kezdő játékosommal,
És körülnézhetsz MKL-ben is vannak olyan ECS-k akik bőven U21 felett vannak, + ott van a B 3-is , ott se szórtak 30-35pontot róla, mert te ezt állitod, + PL -ben ahol elvileg a legjobb magyar csapatok vannak ott tudsz olyat mutatni hogy 30-35pontot kaptam?
Nizan dobott 30pont felett és nem piskóta játékosoknak ,100ezres fizetéssel!
és megint egy szösszenet tőled : ki mondta hogy 3*13 sztem a jó? direkt írtam hogy mellé azért kell magas BV-s játékos. tehát nem nem jó a 3*13-as belülre az sztem se elég.
próbálod csűrni csavarni a mondanivalómat, de sajna nagyon nem jársz sikerrel.

Mentorkodás: 20-30ról indult 15-20lett most lehet felőled 15.is , nagyon kíváncsi leszek tényleg pár nap múlva hogy mennyi lesz mert biztos vagyok hogy 10 alatt lesz az olyan MVP+ játékos aki kezdő csapathoz kerül.

mellébeszélsz mert nem a kérdésre válaszolsz!
Légyszi válaszolj a kérdéseimre, igy is elszalasztottál jó párat mióta kértelek rá, pedig a kérdőjelet még el magyaráztam hogy néz ki...
Mert tényleg ha nem válaszolsz akkor teljesen felesleges nekem írogatni itt vagy PM-ben mert én sem fogok neked.

Szted mennyit ér egy 17 2pontos 1es tempoval?

Mikor szidtalak?

This Post:
44
232639.83 in reply to 232639.82
Date: 3/3/2013 1:40:29 AM
Baracskai Betyárok
II.1
Overall Posts Rated:
154154
No kérem, végigolvastam az eszmecserét - vagy inkább az eszmefuttatásokat.

Kislányom lassan ébredezik így csak címszavakban leírom a benyomásaimat, véleményemet:

Mindenkinek van rész-egész igazsága, azt kérném, hogy ne a kákán a csomót keressük, hanem a közös nevezőt határozzuk meg. Én ezt olvastam ki:
A pénzügyi része lehetne jobb - ez van, mindenkinek ugyanolyan rossz (ha rossz), esélyek egyenlők, kár fanyalogni rajta, nem fog megváltozni, ez ilyen és kész, fogadjuk el Gila, ne pazarold erre a karaktereket, a játék készítőit nem érdekli sem a te, sem az én protestálásom, sem másé. Oké? Lépjünk tovább innen.

Belső edzésre alapelveket lefektettük, mindenki egyetért(het) az alábbiakban:
Draftfüggő a dolog, de abból kell főzni ami van
MVP-től ha van multizható ember, akkor kell nagyon izgalomba jönni, és őt megfelelő helyre rakni, vagy mentort adni a remélhetőleg lelkes tulaj mellé. Ha van 2-3 ilyen ember is, akkor egyet mindenképp kivennék az U21 esélyesek közül, és eleve multival kezdeni az edzését, ha nincs, nincs.
U21-re edzhetők lennének továbbra is a fakezű Tasi-féle centerek, és az alacsony(7-8) potosak.
Akinek a tempója min.4, azt mindenképp fel lehet húzni U21-nél is a megfelelő szintre, és kell is (nyilván nem a 4-1-1-2-1-1-7-7-7-ről beszélek).
Az eltarthatóság nem lehet probléma, végigcsináltam én is, Tasinál magasabb fizetésű centerünk nem volt előtte sem, és nem lesz soha többé. Akinek nehézségei vannak e téren, a mellé szintén kell egy mentor.

Azt keressük egymás véleményében, ami összeköt, előre visz. Biztos vagyok benne, hogy mindenkit (aki ide írogat) a válogatottak sikeressége vezérel, így álljunk egymáshoz. Nem apróságokon kell fennakadni, meg a pontosvesszőbe belekötni, hanem az alapelveket összerakni (kicsit összeszedettebben, mint én tettem) és kiegyenesednek a görbék.

Vegyétek észre, egy irányba evezünk, még ha valaki kenu lapáttal, van aki evező lapáttal, más meg a kezével is evez.

Nem ébredt fel a kisasszony, ezért nem címszavak lettek mégsem - bocs :)

From: Norbi

To: Domi
This Post:
22
232639.84 in reply to 232639.53
Date: 3/3/2013 4:57:41 AM
Egerszeg Rottweilers
II.3
Overall Posts Rated:
173173
Second Team:
Badacsony Walkers
erre még felajánlottam hogy jövőre vállallok akár 5 ilyen csapatot is ha lesz olyan jó draft egyáltalán.

Lehet, hogy ebben én a segítségedet kérném majd! Minden nevelő klubot valahol a mentoráltamnak érzek és amiben tudok segítek is nekik. Amikor azt mondja valaki, hogy edzi a játékost (u21 esélyes, a húzóembereknél is) akkor elmondom Neki, hogy bármiben segítek, ha kérdése van az edzésen kívül akkor hozzám nyugodtan fordulhat. Vannak akik sokat kérdeznek, volt példa arra is, hogy megkért valaki, hogy az irányítóira építsünk egy csapatot, de vannak olyan felhasználók is akik elküldik a játékosok skilljeit, megkérdezik, hogy mi legyen a következő edzés és kész. Annak szerintem Te sem fogsz erőlködni, hogy figyelj már had segítsek légyszi, légyszi, légyszi! Csak annak tudsz segíteni aki szeretné, hogy segítsünk Neki. Az esély mindenkinél megvan és ha Gilát megkéri valaki, hogy a játékosán kívül a csapata irányításában is segítsen akkor segíteni fog, erre én vagyok az egyik példa.

Itt u21-ről beszélünk. Amilyen skilleket bemásoltál valahol (tempó 10, 2p 17, bv 17, patt 15) azt 20 éves kora végére senki nem fogja elérni. Sajnos mivel tényleg nagyon kevés a multis magasember, jó pottal (3-4 évente 1-2), ezért u21-re igenis kellenek a monoskilles centerek. Sajnos ez azzal jár, hogy magas lesz a fizujuk, olcsón lehet eladni...és ebből adódik, hogy kevesen edzenek centert. Egyetértek, hogy a centernek is kell a tempó! De ha u21-re elkezdünk egy 2-es tempót felhúzni 10-re, akkor lemarad a többi centertől alapskillben és az u21-ben érezhető. 5-től már mindenképp érdemes, vannak is ilyenek, biztos, hogy van edzve a tempója.

Az irányító poszt scout sokkal hálásabb, nem nagyon vitatkoznak az edzéssel kapcsolatban és sokan is edzenek. U21-re lesz 40-45 körüli fizetés max és jó áron el is tudja adni a tulaj ha úgy adódik. Ha pedig mégsem edzené a tulaj aki draftolta akkor nagyon könnyen meg lehet győzni, hogy mégis eddze, ha ezek után is kiteszi akkor is van rá vevő. Center scoutként tuti, hogy már megbolondultam volna és ott tényleg minden kis fűszálat meg kell ragadni...ha nem lenne olyan aki 4. ligában bevállal egy szupersztár monoskilles center edzését csak azokat edzenénk akiknek van kiegje, hogy a tulaj majd jobb áron tudjon túltenni rajta, akkor sehol sem lennénk, u21 szinten biztosan nem, mert 21 éves korban még a monoskilles center fölényben van egy multis centerrel szemben, a kevés edzés idő miatt (az NT-hez képest), ezért kellenek és ez ezzel jár sajnos.

Amiket mondasz azok jók, az ecs-dre nagyon kíváncsi vagyok, Te egy jó példa vagy arra, hogy felső ligában is lehet edzeni is és eredményt elérni, vannak szerencsére többen is ilyen tulajok, de sokkal több kellene belőletek! Az biztos, hogy jó példát mutatsz azzal amit csinálsz, hatalmas respekt! Akkor majd PM-ben ezt a mentoros dolgot megbeszélhetjük, ha nekem is áll az ajánlatod :)

This Post:
00
232639.85 in reply to 232639.83
Date: 3/3/2013 4:57:47 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Nagyon jól összefoglaltad, maximálisan egyetértek, ment volna + több is, de csak 1-et engedett a rendszer.

Remélem az egyik fő érintettnek sikerül megértenie ezt az egy irányba evezős dolgot, és megbarátkoznia a gondolattal, hogy itt nem mindenki ellene van...

This Post:
00
232639.86 in reply to 232639.85
Date: 3/3/2013 7:22:25 AM
Overall Posts Rated:
117117
köszönöm Encibenci... látom te felfogtad, amit írtam..vagy csak te is így gondolod?! Úgy látszik csak egyeseknek nem megy, érdekes..

This Post:
11
232639.87 in reply to 232639.83
Date: 3/3/2013 10:26:00 AM
Overall Posts Rated:
190190
Gyönyörűen összefoglaltad, amit itt többen írtak és látszik belőle, hogy még mindig nem értitek az alapproblémát:Ha ezt az utat választjuk, ki fogja a 2-3 kiválasztott ember centerképességeit felhúzni és mikorra?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
11
232639.88 in reply to 232639.82
Date: 3/3/2013 11:52:03 AM
Overall Posts Rated:
350350
Kedves Domi!

Elbeszélsz mellettem. Már leírtam példákkal igazolva a valós helyzetet. Még mindig nem hiszel nekem, nem hiszel a skillekben, nem hiszel abban, hogy évi 10-12 selejtesből nem fogsz tudni sosem NT-re megfelelő embert edzeni.

Mikor szidtalak?

Akkor szidsz, amikor azt állítod nem jól csinálom a scoutolást - lásd: belekötsz Krizsánba, továbbá nem érted meg azt, hogy u21 válogatott szinten a 13 bv édeskevés és még 3. ligába sem elég! El vagy tévedve az értékeléssel,mert neked a klubnál a ts-ed biztos nem csak 9-10, ahogy az u21-nél maximálisan elérhető hétről-hétre.

Szted mennyit ér egy 17 2pontos 1es tempoval?

Az utolsó kérdésre azt mondom nem ér semmit, de te is ezt mondod. Ebben nincs vita, de abban igen, hogy semmit sem ér az 1 tempó hosszadalmas felhúzása pl 4-ig, mert akkor adsz a szarnak egy pofont.. pont amikor Krizsán 4-es tempóját kritizálod.
1-es és 4-es tempóval is kevés egy center, de nem tölthetünk el 10-15 heteket pocsékba ment, felesleges edzéssel.
Mikor fog fő skillt kapni??
Pláne, ha alig van választék. Abban is tévedés van, hogy a húzóember elég lenne u21-re, nos nem, nem elég.
Összskillben még jó esetben is csak 45 vagyis maximum 3*15 lehet, kicsit másképpen 16-15-13.
Az édeskevés. Nem érted, hogy mindig a monster a trendi. Akinek van 2-3-4 160-180k 18-17-15-ös embere, az fogja uralni az u21 világát!

Támadó tempó: ezt nem hiszem el! Leírom tegnap, hogy én Dózsának támadó tempót adatnék, de cimi 2p+bv-ét kér.
Akkor én vagyok a hibás a kérdésben miért nem azt kap, amit? Cimi a főnök, ha ő bentit kér, akkor azt fog kapni...

Nem izgat Nizanod, az is tök más világ (MKL),mint az u21. Nem mérhető össze. Eddig szerencséd volt talán, hogy nem kaptál még róla 30 pontot. Az emberemnek különb védekezése van Nizanénál mégis megszenvedek a 3-ban pl egy 10-11-es benti támadás ellen.
Te sem feleltél a kérdéseimre és félrebeszélsz csacskaságokat, azok bennem új kérdéseket szülnek.

Még mindig kérdés: mikor edzetnéd fő skillt, ha az 1 tempót edzed helyette 3-4-ig?
továbbá vázold fel az összes embert 21 éves kora végére, amelyek skilljét beírtam ide nyilvánosan.

Elmondtam az igazságot, ha hiszed hiszed, ha nem, nem ... Nem én vagyok a hibbant hanem az, aki kételkedik az igazságban.
Így a beszélgetés végére eszembe jut egy jó mondás: okos enged, szamár szenved.
Én befejeztem, szenvedj, kötekedj tovább... Magad járatod le az ostoba hozzá nemértő sületlenségeiddel.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/3/2013 1:06:17 PM

This Post:
11
232639.89 in reply to 232639.88
Date: 3/3/2013 12:13:27 PM
Overall Posts Rated:
146146
Figyeljetek. Igen a szoba került emberektöl én kértem fö skilleket. Sajnos ha ezeket a jó potos embereket amiböl tényleg kevés van elkezdjük multizni akkor sehol nem leszünk u21 szinten:-(. Tudom ez nem jó de sajnos ez az igazság.

Aki pedig centereket nevel u21-re nekik maximális tisztelet és ezt nekik is elmondtam.
Nézzétek meg az aktiv forumozok közül hányan nevelnek centert és hányan irányitót. Köztük vagyok én is akik kintre edzenek.

Vannak fiatal centerek akiket lehetne multizni nem a világ legjobb indulóival de van. Öszintén hányan vesznek ilyet?

From: superfrank

To: Cimi
This Post:
00
232639.90 in reply to 232639.89
Date: 3/3/2013 1:39:21 PM
Overall Posts Rated:
117117
...tartom a "kit érdekel az U21" véleményem (boccs minden ott jeleskedő szakemberünktől)... egy feladata van, h támogassa megfelelő bázissal a felnőttet, akit oda edzettek. Semmi más jelentősége nincs. Bőven beleférne, ha nem az U21-re készítenénk a legjobb játékosainkat. Viccesen is hangzik, ha belegondoltok......teszem hozzá halkan. Ti tudjátok.........

From: Cimi

This Post:
00
232639.91 in reply to 232639.90
Date: 3/3/2013 1:49:59 PM
Overall Posts Rated:
146146
Örülök ha igy gondolod:-). Remélem egyedül vagy ezzel a gondolattal:-).
Egyébként a legmultisabb játékosok nem biztos,hogy beférnek az u21-be. Lásd Plotár.
Azt azért tudnod kell,hogy kell az u21 eredményessége,hogy minnél többen neveljenek játékost.
Ugyanaz mint a való életben ha jönnek az eredmények jön az utánpótlás.

Advertisement