A játékos még edzhető korban van,miért tartogatná egy farm csak úgy magának? Adja el, lenne rá vevő aki edzené is.
Mert ha nem is edzi és nem is adja el, az a válogatott kárára megy. Egy farmcsapat feladata nem az hogy az NT-nek keresztbe tegyen, sőt pont az ellenkezője lenne.
Kiragadtam pár mondatot.
Elsőnek nem tudom melyik játékosról és melyik menedzserről van szó és nem is érdekes számomra jelen esetben.
Tudtommal nincsen olyan a játékban, hogy farmcsapat. Vagy mégis? Akkor túl régen regisztráltam és azóta változott. Amit kétlek. Nehogy már egy másik menedzser mondja meg, jelen esetben a válogatott kapitány, hogy adja el a játékost. Inkább ajánlja fel, hogy ha eladja tisztes áron tud rá jelentkezőt. Tudom szőrszálhasogatásnak tűnik, ez a kis fogalmazási apróság, viszont nagyon sokat számít. Szerintem.
Egy szóval sem mondtam neki hogy adja el, sőt, semmire sem utasítottam, csupán a szezon folyamán érdeklődtem, hogy edzi-e majd, ha igen mire. Levél olvasva, de semmi válasz, ezért gondoltam, hogy mivel az egyik legnagyobb tehetségünket bízták rá, ezért valami oka csak van és megérdeklődtem itt.
Idő közben pedig olyan lassan fejlődik, mintha minden 3. edzést kapná csak meg. Poszton rendesen játszik 48 perceket általában és a forma is jó.
A menedzser játékokban léteznek farmcsapatok, legalábbis a hattrickben és ebben a játékban biztosan.