Igen, én is azt mondtam, hogy nem edzenék passzolást. Csakhogy én azt is mondtam, hogy első a klubérdek, második a válogatott. Sőt, konkrétan azt, hogy magamnak edzek és ha bekerül, az csak plusz. Kérhetne Domi Czédlinek 18 pattanót, meg is mondanám neki, hogy nem fogom megcsinálni. Te viszont alig pár hozzászólással ezelőtt fejtegetted, hogy a kapitány szava szent és mekkora szemét, aki nem aszerint edz, amit kérnek tőle. És nem uszítok ellened, csak már rohadt fárasztó, hogy mindenkit savazol, aki nem pont ugyanazt mondja és gondolja, mint te.
Amúgy 2 szint passzt kért neki, az 5-6 hét edzés. A szezon első 8 hetében (amíg versenyben voltunk a válogatottal) kapott összesen 3 passz edzést.
Farkast ne rajtam kérd számon, nem tudom, miért döntött úgy, hogy nem hívja be, de biztos volt valami hiányossága. Ha személyes okokból nem hívta volna be, akkor Verebes sem lett volna bent.
Remélem, ezt nem gondoltad komolyan, hogy mindenki neveljen 25k-s bedobót. Emlékezetem szerint volt már ilyen időszak, nem volt túl jó szitu. Minek neveljen 10 csapat semmire nem használható bedobókat? Hogy aztán csalódjanak, mert nem kerülnek keretbe? Ráadásul pont te kardoskodsz a monsterek mellett. Neveljenek monstereket! Ja, hogy azokat nem tudják eltartani? Na ehhez kell a stadion. Azt kéne belátnod, hogy ha veszel két ifit, kétszer cserélsz edzőt az minimum 1 milla. Négy szezon után, ha szerencséd van, el tudod adni a kettőt 1,4 milláért, azaz "keresel" 400k-t. 4 szezon alatt! Ha azt az egy millát stadionra költöd, az másfél szezon alatt megtérül, négy szezon alatt keresel vele kb 1,5 millát. És az utána is termeli a pénzt a végtelenségig, míg ha a játékosod egyszer eladod, akkor abból soha többet nem lesz pénzed. Olyat meg én sem mondtam, hogy minden negyedik ligás építsen 18ezres stadiont, vagy költsön rá első pár szezonban 5-6 millát. Azt mondtam, hogy egy-másfél szezonon keresztül, amit tud költse erre és utána eddzen. Mert addigra már meglesz a háttér, ami szükséges a neveléshez.
Na igen, megint előjött a statos kérdés. Mondhatod, hogy miért ad csak 5 főt a 80 első- és másodosztályú csapat. Meg nézheted úgy is, hogy az a 80 csapat ad 5 főt és mellettük 12 főt ad a maradék 818 harmad- és negyedosztályú. Magyarul a "felső 10%" adja a kerettagok közel 28%-át. Az meg nettó baromság hogy lejjebb kell edzeni. Mindenki edz, aztán aki a legjobbat edzi, annak bekerül a játékosa, ilyen egyszerű ez. Első ligás amúgy azért nem edz (tisztelet a kivételnek), mert nem teszi tönkre a klubcsapatát azzal, hogy 18-20 éveseket játszasson, amikor az ellenfelének 10-szer akkora fizetésű játékosa van arra posztra, még cserének is.
Azt meg régóta tudjuk, hogy mások jobban megoldották. Minket nem érdekel annyira a válogatott sorsa, őket meg igen. Ettől még nem vagyunk rosszabbak és nem szeretjük kevésbé a hazánkat (az igazit, nem ezt a pár bitet itt). A baj nem az, hogy kimondod, hogy mi nem vagyunk annyira lelkesek, hanem az, hogy szó szerint lehülyézed azokat, akiket nem érdekel a válogatott, mert esetleg kikapcsolódni, játszani, versenyezni járnak ide. Meg az, hogy konkrétan lehazaárulózod, aki nem edz. Na ez már nem normális dolog.
Don't feed the troll