BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 57 "Α1 ή θάνατος"

Σεζόν 57 "Α1 ή θάνατος"

Set priority
Show messages by
This Post:
00
314500.84 in reply to 314500.83
Date: 5/15/2022 2:48:05 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Εγώ βλέπω ότι η εσωτερική απομόνωση έχει αρκετά kick out.Δηλαδή παίζει το εσωτερικό ματσ απ ξεκινώντας από μέσα και σπάει την μπάλα αρκετά εξώ για σουτάκια από μέση απόσταση.Ισως να έλεγα ότι μοιάζει με κίνηση χωρίς τρίποντα.

Αντίθετα η εξωτερική επίθεση ξεκινάει απέξω και τελείωνει περισσότερα σουτ από μέσα.Τουλάχιστον στα δικά μου παιχνίδια αυτό έχω παρατηρήσει..μπορεί να κάνω και λάθος..

Θα ήθελα να ξέρω όταν λέει το manual οτι η υπόλοιπη ομάδα καθαρίζει την περιοχή για τον καλύτερο επιθετικό αν σημαίνει οτι ο επιθετικός έχει και λιγότερες πιθανότητες να δεχτεί double team από το αντίπαλο.

Στους περσινούς τελικούς με τους Bucks ο Τζιράκης έβγαλε εξαιρετικά χαμηλά ratings και ποσοστά για παιχνίδι εσωτερικό απο το 3 παίζοντας Κοίτα Μέσα στο τελευταίο παιχνίδι.Θα μπορούσε να ήταν αποτέλεσμα αρκετών double team που δέχτηκε..Μήπως με την απομόνωση θα μπορούσες να αποφύγεις τέτοια ειδών double team και να παιξει ο παιχτης πιο καθαρο 1vs1?

This Post:
00
314500.86 in reply to 314500.85
Date: 5/17/2022 5:54:39 AM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
8η αγωνιστική:
alitis bc Tiptoners
Aris b.c.t S H A R K S
Kyanos Asteras B.C. Ktiniatroi B.C II
LakeRess OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
Aetos Anogeion B.C. Valencia Basket Club (Taronjas)
BOMBAY MIXX Supernova Elites
Peristeri Thunder Campo Stars BC
Μετεωρα B.C. BUCKS B.C

This Post:
00
314500.87 in reply to 314500.86
Date: 5/17/2022 9:10:51 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
alitis bc - Tiptoners
Kyanos Asteras B.C. - Ktiniatroi B.C II
Aris b.c.t - S H A R K S
BOMBAY MIXX - Supernova Elites
Aetos Anogeion B.C. - Valencia Basket Club (Taronjas)
LakeRess - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
Peristeri Thunder - Campo Stars BC
Μετεωρα B.C. - BUCKS B.C

This Post:
00
314500.88 in reply to 314500.87
Date: 5/17/2022 10:19:44 AM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
alitis bc - Tiptoners
Kyanos Asteras B.C. - Ktiniatroi B.C II
Aris b.c.t - S H A R K S
BOMBAY MIXX - Supernova Elites
Aetos Anogeion B.C. - Valencia Basket Club (Taronjas)
LakeRess - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
Peristeri Thunder - Campo Stars BC
Μετεωρα B.C. - BUCKS B.C

This Post:
66
314500.89 in reply to 314500.88
Date: 5/18/2022 3:36:12 AM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
alitis bc - Tiptoners 84 - 71: :Τόσο όσο..

Δεν κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση των τιπτονερς που έχουν ξεκινήσει το restart. Εγινε το σχετικό rotation παει άνετα και στο κύπελλο

Aris b.c.t - S H A R K S 74 - 92 Τραυματισμοί, αυτή η μάστιγα..

Ο Sharks είδε τον Galuba να επιστρέφει, αλλά να χάνει τον Ducatillon από το 1ο λεπτό. Ένας τραυματισμός ακόμα, που μπορεί να μην του στοίχισε στο χτεσινό ματς, αλλά σίγουρα τον προβληματίζει για τη συνέχεια. Στον Άρη φαίνεται να λείπει αυτό το κάτι που θα το κάνει ανταγωνιστικό στα εκτός έδρας.

Kyanos Asteras B.C. Ktiniatroi B.C II 112 - 121 Ματσάρα και νίκη ψυχολογίας για τον Vet

Επιτέλους νίκη ψυχολογίας αλλά και ουσίας για τον Κτηνίατρο, που αναζητούσε διακαώς μια νίκη που θα τον έκανε να πιστέψει ακόμα περισσότερο στις δυνάμεις του. Ιδίως μετά την οδυνηρή ήττα στον πόντο την προηγούμενη αγωνιστική, η νίκη αυτή ήταν σχεδόν μονόδρομος. Είδαμε να προσπαθεί περισσότερο, να μαντεύει (εντελώς λανθασμένα), να βάζει ζώνη 2-3 (να υποστηρίξει και το μάντεμα) και να επικρατεί σχεδόν άνετα (+21π στον ημιχ, με 71π η επίθεση των κτηνιάτρων). Από την άλλη ο Κυανός μάλλον θα προβληματίστηκε, ιδίως βλέποντας το ΦΑ.

LakeRess OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 41 - 128 Στο ρελαντί..

Aetos Anogeion B.C. Valencia Basket Club (Taronjas) 86 - 90 Απέθαντος..

Με μέτριες ως κακές αγωνιστικές o Aimar, με οριακό ρόστερ, με 5αδα όπου ο νεαποκτηθείς Σέντερ έπαιξε sg (5.5 rating), με λάθος προβλεψη αλλά σωστός τακτικά στην άμυνα (ζώνη), πήρε μία σημαντικότατη νίκη απέναντι στον Αετό που μάλλον αναρωτιέται ακόμα τι έφταιξε.

BOMBAY MIXX Supernova Elites 86 - 97 Και την πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος..

Με Vasso (5κ) και Gaspar (5κ) στην αρχική 5αδα, τα 3/5 του Νόβα κάναν πλάκα στον Bombay που σωστά μυρίστηκε αίμα λόγω του κοντού ρόστερ του αντιπάλου αλλά δεν κατάφερε να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα του Σαββάτου. Και εδώ πλανάται ένα μυστήριο γύρω από το τι έφταιξε αλλά μάλλον η τρομερή ποιότητα του Νόβα ήταν η αιτία

Peristeri Thunder Campo Stars BC 94 - 83 Που πας ρε Καραμήτρο..!

Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας, η άμυνα του Θάντερ έσπαγε κόκκαλα. Ερασιτέχνης ο Κάμπο, την πάτησε κανονικότατα πιστεύοντας ότι ο Περιστέρης δεν θα έδινε και τόσο μεγάλη βάση σε αυτό το ματς, καθώς έχει δυσκολάκι στο κύπελλο και οι χρόνοι ήταν οριακοι. Σε μεγάλη βραδιά ο Melnik έκανε σμπαράλια την άμυνα των γηπεδούχων παιζοντας βόλευ κάτω από τη ρακέτα.

Μετεωρα B.C. BUCKS B.C 73 - 96 Ένα ματς οδηγός για το πως να μοιράσεις σωστά τα λεπτά συμμετοχής χωρίς να διακινδυνεύσεις το αποτέλεσμα

Last edited by Astericius at 5/18/2022 3:39:17 AM

This Post:
00
314500.90 in reply to 314500.89
Date: 5/18/2022 5:21:59 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Από την άλλη ο Κυανός μάλλον θα προβληματίστηκε, ιδίως βλέποντας το ΦΑ.

Μπα οχι. Εχουμε συνηθισει το ΒΒ τοσα χρονια. Βαζεις μια χαλαρη και ξαφνικά οι 19αρες αμυνες μπαζουν απο παντου. 40 ποντους σ ενα 10λεπτο πρεπει ν ανοιξω τα κιτάπια μου να δω αν εχω ξαναφαει...

Εχθες πονταραμε στη χαλαρη του Βετ. Ειχα κανει εικονα στο μυαλο μου το χαλαρη αυτος κανονικη εγω και να μου τι λεει μετα ολη τη σεζον οτι παιζω μονιμα κανονικα...δε ξερετε τι μπουλινκ τραβηξα περυσι γι αυτο μιλατε :`(

Τακτικα ημασταν αψογοι. Περιμενα το 2-3 (αλιμονο) οποτε εδωσα σαφες οδηγίες να το σπάσουμε με κινηση. Ο PG πασα στο χαι ποστ στον C και κοψιμο στη ρακετα για να ξαναβγει στο 3ποντο στη γωνια...ο C σπασιμο εξω στον SG η στον SF που περιμεναν στις 45 κ απο εκει σουτ ειτε μπασιμο στη τρύπα της ζωνης 2-3 ειτε ξανα πασα στο χαι ποστ και κοψιμο μεσα στη ρακετα κοκ...μια συνεχομενη κυκλική κινηση...απλα τα πραγματα...Κινηση δε ξερουμε να παιζουμε οκ αλλα τους 112 πόντους δε τους λες κ ασχημα...

Το θεμα ηταν οι αμυνες. 0 διαθεση απο τα παλικαρια που μαλλον ειχαν στο μυαλο τους το επερχόμενο ντερμπι με τον Κοτιδη...

Οπως και να χει συγχαρητήρια στο Κτηνιατρο! Το ηθελε περισσοτερο το πηρε...3-2...συνεχίζουμε... :D

This Post:
11
314500.91 in reply to 314500.90
Date: 5/18/2022 7:44:13 AM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
Πράγματι με διάβασες πολύ καλά, με την προφανή 2-3 μου και την υπερβολική (και λάθος) μαντεψιά μου. Παρόλα αυτά τα δικά μου παλικάρια αποφάσισαν να μου δώσουν μία χαρά, μετά το σαββατιάτικο κάκιστο κλαρίνο στην εκπνοή του χρόνου, που κόντεψε να μας κάνει καρδιακούς.

Έφαγες αρκετό μπουλινγκ πέρσι για τις κανονικές, βέβαια σε τελείως διαφορετική φάση. Αν και η χθεσινή σου χαλαρή δε θα πω ότι με χάλασε.

3-2 είσαι μπροστά και φυσικά συνεχίζουμε, καθότι δεν έχει υπάρξει μεταξύ μας ματς που να του λείπει το ενδιαφέρον.

Υγ. Απολογούμαι για την απουσία μου από το φόρουμ τις τελευταίες ημέρες, θα επανέλθω δριμύτερος!

This Post:
22
314500.92 in reply to 314500.91
Date: 5/18/2022 1:20:21 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Εμείς ψαχνόμαστε για: τη δική μας ήττα (που έπαιξε βέβαια ρόλο και η πατέντα 3-2 του Αιμάρ να τα λέμε όλα), την ήττα του Κυανού (μάλλον δεν ξέρουν καλά τη Κίνηση οι παίκτες μας?) αλλά κυρίως, για τη νικη με μιση ομάδα (κυριολεκτικά) του Νόβα!

Τι τακτικά κόλπα ειναι τουτα που δεν τα κατανοούμε εμείς οι πεζοί?

Έφτιαξε τόσο πολύ το παιχνίδι αν έρχονται καλοί παίκτες απ τον παγκο?

Παιζει με 45 εμπειρία ο Gaspar επειδή έχει βαρεθεί να σηκώνει κύπελα?

Του έδωσε το μηχάνημα του φίλτατου Nova το παιχνίδι γιατί το Σάββατο έχει παιχνίδι σε καυτή έδρα?

This Post:
00
314500.93 in reply to 314500.92
Date: 5/18/2022 6:46:22 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Για να σας τα εξηγήσω για να μην ψάχνεστε :P

Όσον αφορά το Aetos - Valencia. Αρχικά σκεφτόμουν μόνο τη Ζώνη 3-2! Ωστόσο, μπήκε το εσ. μάντεμα περισσότερο ως κάλυψη. Πίστευα ότι θα κρατούσε η Ζώνη παρά το χαμένο μάντεμα απέναντι σε κίνηση, εάν επέλεγε εσ. απομόνωση δε θα έβρισκε το matchup που θα ήθελε, ενώ σε Λόου ή Κοίτα δύσκολα θα έβγαζε διπλό μαντεμένος.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν καθαρίσει το παιχνίδι, φτάνοντας ακόμη και στο +17, ωστόσο εάν είχε άλλα δύο λεπτά θα έχαναν! Η κούραση στο τέλος από το σχεδόν ανύπαρκτο ροτέισον έκανε την εμφάνισή της, ενώ είμαι σίγουρος ότι οι αντοχές των παικτών του karapatsakidi είναι στο... θεό, όπως και εμπειρίες του με αποτέλεσμα οι "νυχτερίδες" να αποφύγουν στις λεπτομέρειες το.. έμφραγμα!

Η ήττα του Kyanou όντως προκάλεσε κάποια έκπληξη (και η χαλαρή του :P). Ίσως το ματς θα μπορούσε να πάει και διαφορετικά, ωστόσο αφού βρήκε σκορ (με την τακτική πανωλεθρία του Ktiniatrou) το να δεχτεί 71 πόντους στο ημίχρονο σίγουρα ήταν ακραίο, ακόμη κι εάν η αντίπαλη ομάδα έχει "όπλα" για το Τρέξε.

Εδώ να συμπληρώσω, κάτι που γνωρίζει ο ίδιος, ότι εκκρεμούν τα αποτελέσματα των προπών των δύο τελευταίων αγωνιστικών ;)

Όσον αφορά το ματς του Peristeriou με τον Campo σκεφτόμουν να ποντάρω στο διπλό, καθότι κάποιοι κομβικοί παίκτες των γηπεδούχων δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο βλέποντας ότι έχει αντίπαλο που θέλει προσοχή στο Κύπελλο κατέληξα στον άσο. Αυτή ήταν και η σκέψη για το διπλό του BOMBAY MIXX.

Σίγουρα το αποτέλεσμα που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση στην 8η αγωνιστική. Φανταστείτε στο γνωστό προπό αναφέρθηκαν χυδαίες κουβέντες:

-"Ρε συ οι Nova κέρδισαν με Vasso και Gaspar στη βασική ενδεκάδα!"
-"Άι στο διάολο! Τι κατούρημα ήταν αυτό;"
-"Και τι Βαλένθια είχαν κερδίσει με τον Gaspar να παίζει ουσιαστικά βασικός λόγω τραυματισμού"
-"Γάμησέ τα. Τι πλάκα είναι αυτή..."

Πέρα πάντως από τη χυδαία φρασεολογία των θαμώνων, νομίζω ότι πιο ακραίο είναι να κερδίζει ομάδα με δύο παλτά αγώνα στην Α1. Η ομάδα του Kung Flu αποτελείται από μία εξαιρετική 5άδα και μία τιμιότατη αλλαγή, που βρίσκονταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αλλά το να παίζουν δύο παίκτες των 70+ σκιλ πάνω κάτω και να παίρνει τη νίκη σίγουρα προκαλεί εντύπωση.

Ειδικές οδηγίες δίνει και κρύβονται στην επίθεση; :P Καθότι δεν έπαιξε υπομονετική αλλά κίνηση. Σίγουρα τρομερό credit, αλλά με δύο παλτά πως δεν κάνει όλη η άμυνα collapse; Απέναντι σε μία ομάδα που έχει δείξει καλά δείγματα φέτος.

This Post:
00
314500.94 in reply to 314500.93
Date: 5/19/2022 3:38:22 AM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
Χρωστούμενες προβλέψεις λοιπόν, όπως ορθά ζητήθηκαν από τον φίλο Αιμάρ.

7η αγωνιστική:

Astericius: 7/8
Aimar21: 8/8
tapoutos7: 6/8
Gastone13: 8/8
Ktiniatros: 6/8

8η αγωνιστική:

Astericius: 5/8
Aimar21: 5/8
Gastone13: 5/8

Aπολογουμαι για τον κουβά που έστειλα του πάντες στην τελευταία αγωνιστική, αλλά νομίζω πως έπαθα Λέτζεντ.

το να δεχτεί 71 πόντους στο ημίχρονο σίγουρα ήταν ακραίο, ακόμη κι εάν η αντίπαλη ομάδα έχει "όπλα" για το Τρέξε.

Tέλος, περί αποριών της προχθεσινής νίκης των Κτηνιάτρων, δε θα σταθώ στα περιμετρικά μου "όπλα". Θα ήθελα μονάχα να σχολιάσω ότι ο Κυανός παίζει με 4 ψηλούς και έναν άσο και επειδή παίξαμε αρκετά μαζί πέρσι, και οι παίκτες του είναι σχεδόν οι ίδιοι, δεν πιστεύω ότι στο 2 και στο 3 η περιμετρική άμυνα είναι πάνω από 15.
Ακριβώς με την ίδια τακτική τον κέρδισε και ο BOMBAY, απλά με χαμηλότερο σκορ.

Last edited by Ktiniatros at 5/19/2022 4:26:12 AM

Advertisement