BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζον 31η.

Σεζον 31η.

Set priority
Show messages by
This Post:
11
269590.85 in reply to 269590.84
Date: 6/10/2015 4:55:48 AM
Overall Posts Rated:
4545
Ο πράσινος Θάνος, ίσως από τους πιο παλιούς ενεργούς GM του ΒΒ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για μια συνέντευξη και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)
Ειμαι ο Θάνος,στα 35 και παίζω μπάζερ απο την 3η σεζόν...ουτε καν θυμάμαι ποια χρονιά ηταν τότε.

Πως επέλεξες το nickname σου?
Τυχαία!

Πως επέλεξες το όνομα της ομάδας σου?
Ήταν η χρονια που ο εξάστερος έκανε παπάδες.. Dream team υπήρχαν πολλές... Green team ομως μόνο μία!

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?
Η άνοδος στην II, πολύύύ παλιά!!!

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?
Ναι οκ,με τον χρόνο που διαθέτω στο παιχνίδι.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?
Φυσικά η παραμονή.

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?
O GG - Gianluca Giovanbattista είναι τρελός ο αρχηγός!

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?
Ο Vardis Vovos της Αριδαίας, νομίζω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στον όμιλο ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?

Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά, ξεκινήσαμε το ματς με δυο βασικούς τραυματίες! Στην συνέχεια είχε ο Θάνος έναν τρευματισμό σε βασικό και μια αποβολή, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε και εμείς έναν τραυματισμό σε αναπληρωματικό και επίσης μια αποβολή! Μετά την 2η περίοδο το ματς πήρε φωτιά και ο παράγωντας έδρα μας βοήθησε να κάνουμε μια πολύ σημαντική νίκη! Η ομάδα έχει κάνει ένα σερί 4-0 και ερχόμαστε όλο πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η παραμονή χωρίς την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ!

From: Makaros
This Post:
22
269590.86 in reply to 269590.85
Date: 6/10/2015 3:35:52 PM
Overall Posts Rated:
5555
12η αγωνιστική και πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μία εξαιρετική αλλά αποδυναμωμένη πλέον ομάδα, τους Overdose Crew GR, που στο τέλος της σεζόν θα μας αποχαιρετήσουν και θα πέσουν στην 4η κατηγορία για ένα νέο ξεκίνημα! Ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς, πήραμε τα ριμπάουντ (47-29), πολλές ασσίστ και απ τις δύο ομάδες (25-17) και γενικότερα καλύτεροι και το τελικό σκορ ήταν 120-86. Τώρα, συνεχίζουμε απέναντι στους εξίσου δυνατούς Green Team B.C. που θα πάμε για το διπλό, για να μείνουμε ζωντανοί για τη μάχη της παραμονής κι ότι καλύτερο προκύψει.
+ της αγωνιστικής: Η καλή ομαδική δουλειά και συμπεριφορά τόσο των βασικών όσο και των αναπληρωματικών της ομάδας, παίζοντας καλό μπάσκετ, μοιράζοντας κιόλας 25 ασσίστ!
- της αγωνιστικής: Δε χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι αρνητικό γι αυτόν τον αγώνα, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση φυσικά.

Last edited by Makaros at 6/24/2015 8:07:47 AM

This Post:
11
269590.87 in reply to 269590.86
Date: 6/14/2015 7:01:18 AM
.:Champions BC:.
III.9
Overall Posts Rated:
218218
Second Team:
.:Champions BC:. II
6-3 οι νίκες υπέρ των Μπλε αυτή την αγωνιστική.

Ο Φ.Ο. Αριδαίας από τη μεριά των Μπλε συνεχίζει την ξέφρενη πορεία προς το απόλυτο νικών, ενώ και ο ΔΑΟ από τους Κόκκινους έχει ένα "μαξιλαράκι" δύο νικών υπέρ του.
Οι ομάδες που θα παλέψουν για τις θέσεις 2-5 στους Μπλε έχουν λίγο ως πολύ ξεκαθαρίσει, ενώ αντίθετα απέναντι στους κόκκινους γίνεται "σφαγή" μέχρι και την 7η θέση! Ο 2ος Ατρόμητος με το 7ο Αργαστήρι απέχουν μόλις δύο νίκες και τα πάντα είναι ρευστά!

Στα δικά μου, o Griggs αναμένεται να γυρίσει αυτή τη βδομάδα από τον τραυματισμό του και να προσθέσει άμυνα και ριμπάουντ που έλειψαν τις τελευταίες βδομάδες και με ανάγκασαν να δοκιμάσω αλχημείες και κοντά σχήματα.

Last edited by Jase - Cyprus U21 Coach at 6/14/2015 7:02:14 AM

This Post:
00
269590.88 in reply to 269590.87
Date: 6/19/2015 12:02:00 PM
III.9
Overall Posts Rated:
218218
Second Team:
Γιατί τέτοια σιγή τελευταία παιδιά; Πήγατε μαζικά διακοπές;;; )

This Post:
11
269590.89 in reply to 269590.88
Date: 6/19/2015 8:40:12 PM
SKORPOXORI
III.13
Overall Posts Rated:
7474
Εγώ θα μιλήσω πλέον στο γήπεδο...εκεί που το γλεντάτε όλοι φέτος το SKORPOXORI(χα,χα,χα!!!).Απλώς στην ομάδα μαζεύουμε μόνο χρήματα, γιατί φέτος δεν μας έμεινε να κάνουμε κάτι άλλο. Γι αυτό εξαφανίστηκα jase.Αλλά το φόρουμ μας παραμένει πάντα ζωντανό....

This Post:
11
269590.90 in reply to 269590.89
Date: 6/20/2015 5:20:22 AM
III.9
Overall Posts Rated:
218218
Second Team:
Ε μα τι είδους Σκορποχώρι θα ήταν αν δεν το γλεντάγαμε;;

This Post:
00
269590.91 in reply to 269590.90
Date: 6/20/2015 8:24:11 AM
Overall Posts Rated:
152152
MAD MAX, μας λειπουν οι αναλυσεις σου μετα απο καθε αγωνιστικη...!!!

This Post:
11
269590.92 in reply to 269590.91
Date: 6/21/2015 4:33:20 AM
Overall Posts Rated:
4545
Πάλι και σήμερα έχουμε συνέντευξη! Ομολόγω είναι μια συνέντευξη που την περίμενα πως και πως, και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι που παρακολουθών στο φόρουμ. Ο σημερινός συνεντευξιαζόμενος είναι ο πιο αγαπητός του φόρουμ, είναι αυτός που θα μας λείψει πιο πολύ αν δεν τα καταφέρει η ομάδα του, αγαπητοί αναγνώστες απολαύστε τον Δημήτρη.

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)
Είμαι όπως όλα δείχνουν ο Μαθουσάλας της παρέας. Είμαι 47 χρόνων, με λένε Δημήτρη, διασκεδάζω με το παιχνίδι από το 2009 και την σεζόν 7, είμαι παντρεμένος, έχω δυο παιδάκια και μένω στο Φάληρο.

Πως επέλεξες το nickname σου?
Νομίζω πως το προηγούμενο βράδυ έβλεπα την ομώνυμη ταινία με τον Μελ Γκίμπσον και ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό

Πως επέλεξες το όνομα της ομάδας σου?
Νονός της ομάδας είναι ένας συνάδελφος μου που την ώρα που συμπλήρωνα τα στοιχεία αναρωτήθηκα μεγαλόφωνα «πως να ονομάσω την ομάδα;» κι εκείνος μου είπε «πέστην SKORPOXORI»

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?
Η στιγμή που έπεσα στον όμιλό μας. Ευχαριστήθηκα και τα παιχνίδια και κυρίως την επαφή μας στο forum.

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?
Πάντα διασκέδαζα κυρίως με το ταξίδι παρά με τον προορισμό.Όταν ο μάνατζερ λειτουργεί ακριβώς όπως υποδηλώνει και το όνομα της ομάδας, δεν υπάρχει προγραμματισμός.Π.χ. στην αρχή κάθε σεζόν με μια τυχαία επιλογή όποιος παίκτης μου φτάσει σε έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων που εγώ έχω καθορίσει, φεύγει από την ομάδα είτε είναι άκρως απαραίτητος, είτε κομπάρσος. Απλά έτσι το διασκεδάζω.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?
Όνειρα βλέπω μόνο στο κρεβάτι μου. Και δεν τα θυμάμαι κιόλας. Όσο για τους φετινούς στόχους-να παραμείνω δηλαδή στον όμιλό μας-νομίζω εξανεμίστηκαν από την αρχή της σεζόν.

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?
Είναι ο Χρύσανθος Καραβάκης. Είναι ο παίκτης που έβαλε τον πρώτο πόντο της ομάδας στη σεζόν 7.

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?
Εκατοντάδες...Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν.

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στον όμιλο ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?
Φαβορί βέβαια είναι η ΑΡΙΔΑΙΑ.Ως μάνατζερ εκτιμώ όλα τα παιδιά του ομίλου αλλά θα έλεγα ότι με έχουν εκπλήξει κυρίως οι μάνατζερ των North Eagles και του ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ. Ο πρώτος γιατί με ένα μετρημένο ρόστερ καταφέρνει πράγματα που εγώ με το ίδιο ρόστερ θα την είχα ρίξει στα βράχια την ομάδα και ο δεύτερος για την εξαιρετικά προσεγμένη δουλειά που κάνει αναλογικά με την ηλικία του. Είναι νομίζω ο βενιαμίν της παρέας.

Τι βελτιώσεις θα πρότινες για το BB?
Θεωρώ ότι η συνταγή της επιτυχίας του παιχνιδιού είναι ότι σε κάθε σεζόν βελτιώνεται διαρκώς.Είναι δηλαδή κατι σαν την Πειραιώς. Σταθερή γιατί κινείται.Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους GMs και αν πρέπει να κάνω μια μικρή παρατήρηση θεωρώ ότι δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για τους free agents.Παλιότερα ήταν πάμφθηνοι με αποτέλεσμα να χάνουν έσοδα οι ομάδες αφού όλοι έπεφταν με τα μούτρα σε αυτούς και τώρα είναι αδικαιολογήτως απρόσιτοι οικονομικά.

Παρακολουθείς ΝΒΑ? Και αν ναι ποια ομάδα υποστηρίζεις?
Δεν παρακολουθώ NBA και γενικά είμαι ποδοσφαιράκιας.

Τι ομάδα είσαι στην Ελλάδα? Φτιάξε την αγαπημένη σου πεντάδα με παίχτες που έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας σου!
Είμαι Ολυμπιακός αλλά θεωρώ τα τελευταία αρκετά χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα-για ποδόσφαιρο μιλάω-το πιο ξεφτιλισμένο της Ευρώπης μαζί με το σκωτσέζικο.

ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΟΣ Α --> ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Last edited by Cownboy at 6/21/2015 4:36:18 AM

From: Cownboy

This Post:
22
269590.93 in reply to 269590.92
Date: 6/21/2015 4:37:23 AM
Overall Posts Rated:
4545
Γνωρίζοντας ότι στην ζωή σου έχεις συναντήσει αρκετούς σημαντικούς ανθρώπους λόγω του επαγγελματός σου και σίγουρα θα έχεις ζήσει κάποιες συγκλονιστικές στιγμές. Ποιο δημόσιο πρόσωπο σου έχει κάνει τρομερή εντύπωση και ποια στιγμή της καριέρας σου θυμάσαι ποιο έντονα!
Μετά από πολλά χρόνια στο ελεύθερο ρεπορτάζ, ο διευθυντής μου θέλησε να μου δώσει προαγωγή.Χρίστηκα λοιπόν πολιτικός και στρατιωτικός συντάκτης. Άντεξα ενάμιση χρόνο.Σαπίλα και ξεφτίλα. Με παρακάλια γύρισα ξανά στο ελεύθερο.Στο πεζοδρόμιο δηλαδή.Εκεί ήταν όλα αυθεντικά.Ανάμεσα σε όσους μίλησα και γνώρισα ήταν ο Ρωχάμης-κακοποιός, χωρίς ωστόσο να έχει πειράξει έστω και τρίχα ανθρώπου-και ο μύθος του ελληνικού κινηματογράφου, Αλέκος Αλεξανδράκης. Και οι δύο ήταν αληθινοί. Ο πρώτος είχε αληθινή μαγκιά και ο δεύτερος αληθινή συστολή.Γνώρισα και ήρωες διασώστες της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ.

Τέλος τι πιστεύεις θα έχουμε grexit?
Όσο για στιγμές;Η περιγραφή της μοναδικής ιερόδουλης που σώθηκε από τον δράκο με το βανάκι που τις βίαζε και τις τεμάχιζε.Τα δάκρυα των Τούρκων διασωστών όταν έβγαλαν ζωντανό ένα παιδάκι από ένα ορφανοτροφείο μετά από τρεις ημέρες στο μεγάλο σεισμό στο Ερζερούμ της Τουρκίας. Τα δικά μου δάκρυα όταν από τον ALPHA που τότε ήταν στο Ρέντη με έστειλαν στο Μενίδι στον σεισμό του 99 και συνειδητοποίησα το μέγεθος της καταστροφής μπροστά σε μια πολτοποιημένη πολυκατοικία όπου έφτασα όταν έβγαζαν μια έγκυο κοπέλα νεκρή. Και το ταξίδι στους Λειψούς όπου βρισκόταν το σπίτι του αρχηγού της 17Ν, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου...Δυστυχώς οι τραγωδίες σου μένουν στο μυαλό.

Πάμε τώρα σε δύο ερωτήσεις επικαιρότητας, Τι πιστεύεις θα έχουμε grexit?
Ελπίζω πως όχι. Κάθε γενιά ζει τον δικό της πόλεμο. Εμάς μας έλαχε αυτός. Εύχομαι να βγούμε με όσο το δυνατόν λιγότερες πληγές.

Ποια είναι η γνώμη σου στο δίλλημα ευρώ ή δραχμή?
Αυτό που πιστεύω είναι ότι στο παζλ της Ευρώης κάθε χώρα πρέπει να έχει ένα ρόλο. Όπως η Κύπρο είναι πλυντήριο ξεπλύματος χρημάτων, έτσι κι εμείς πρέπει να γίνουμε οι Φιλιππινέζοι της Ευρώπης.Έχουμε το μεγαλύτερο μήκος ακτογραμμών, ήλιο όλο το χρόνο, 200 νησιά την ώρα που άλλοι έχουν δύο και πολλά άλλα. Άρα μέσα στο ευρώ, να μας νοικοκυρέψουν οι σοβαροί Ευρωπαίοι που έχουν εξίσου μεγάλη ευθύνη για την κατάντια μας. Κόψτε πρόωρες συντάξεις, μειώστε το υδροκέφαλο Δημόσιο, εναρμονίστε τη φορολογία κύριοι Ευρωπαίοι αλλά με τον εξής όρο. 12 μήνες το χρόνο θε στέλνετε τουρίστες να μας τα ακουμπάνε. Θερινός τουρισμός, χειμερινός τουρισμός, ιατρικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, ορειβατικός τουρισμός, yoga retreet, τα πάντα όλα.Θα σας κάνουμε μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ, σπα, ντεκαπάζ, ότι γουστάρετε αλλά θα μας τα ακουμπάτε.Ο τουρισμός είναι η βιομηχανία μας. Τα φιστίκια Αιγίνης που παράγουμε είναι νοστιμότατα αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Πολλές έξυπνες Φιλλιπινέζες σε βάθος χρόνου έγιναν τελικά πιο πλούσιες από τα αφεντικά τους.

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για την πληθωρική συνέντευξη όπως του την ζητήσαμε.
Να υπερθεματίσω λίγο στο σημείο του Ρωχάμη. Ο Ρωχάμης είναι και αυτός Ευβοιώτης και υπάρχει μια λανθασμένη εντύπωση ότι ήταν μεγάλος εγκληματίας. Αυτό δεν είναι αλήθεια, απλά έγινε θρύλος γιατί έκανε 4-5 ευριματικές δραπετεύσεις.

Δημήτρη σε ευχριστώ πολύ, το δώρο μου είναι ένα τραγούδι που δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά πιστεύω ότι θα σου αρέσει.
https://www.youtube.com/watch?v=8OvhgSDwQJc

Υ.Σ Όσο για την yoga δεν συνιστάται από τους ιερείς μας!

Last edited by Cownboy at 6/21/2015 4:43:34 AM

This Post:
11
269590.94 in reply to 269590.93
Date: 6/21/2015 8:33:26 AM
Overall Posts Rated:
152152
Η καλυτερη συνεντευξη (μακραν) επειδη εμπλουτιστηκε και με νεες ερωτησεις επικαιροτητας..!!!
Απολαυστικος ο Δημητρης..
πρεπει να μεινει στον ομιλο μας (ισως με WILD CARD απο το ΒΒ)...!!!

Στα αγωνιστικα λιγο μετα τα μισα της κανονικης περιοδου, αυτο που συμβαινει στον "κοκκινο" ομιλο ειναι καταπληκτικο..
Αν και ο ΔΑΟ εχει λιγο ξεχωρησει , δεν ξερει κανεις την τελικη καταταξη απο την 1η εως και την 7η θεση..
ΜΑχη καθε αγωνιστικη και... ολα γινονται..!!

From: Makaros
This Post:
00
269590.95 in reply to 269590.94
Date: 6/24/2015 8:42:42 AM
Overall Posts Rated:
5555
13η αγωνιστική και δεχτήκαμε την ήττα απ τους Green Team B.C., σε ένα απ τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, με το εκπληκτικό 139-132! Ανοιχτό το ματς και μεγαλό σκορ, με τις δύο ομάδες να δίνουν μοναδική παράσταση και τελικά την μπίλια να κάθεται στους γηπεδούχους επιστρέφοντας από το -15! Καλύτεροι συνολικά οι γηπεδούχοι κυριαρχώντας στα ριμπάουντ (58-50), πολλές ασσίστ κι απ τις δύο ομάδες εξού και το σκορ (30-28) και να παίρνουν το ροζ φύλλο.
+ της αγωνιστικής: Οι πολλές ασσίστ (28), το καλό επιθετικά μπάσκετ αλλά και για ακόμα μία φορά η φοβερή εμφάνιση του Vragovic που άφησε το ματς με 41π (9/16τρ), 4ρ, 9ασ, 4κλ αλλά και 2λ σε 41 λεπτά.
- της αγωνιστικής: Όπως βάζαμε έτσι τρώγαμε κιόλας, οπότε η κακή αμυντική λειτουργία στην άμυνα που μας έφερε στην ήττα!

Advertisement