Δεν μπορώ να παραλείψω σαν highlight της σεζόν το 4απλό pop down του Τιανβέν (2 ριμπ, 2 εσ. αμ.) που σε μία Παρασκευή έμεινε μισός παίκτης. Έπεσε ουσιαστικά μία κλάση και ακολούθησε ένα σουτ με άλμα και δύο ακόμη περιμετρικές για να... δέσει το γλυκό. Ο παίκτης είναι transfer listed και μόλις από τη νέα σεζόν πέσει ο μισθός του θα βγαίνει σε πιο φυσιολογικές τιμές για να πωληθεί.
Θα ανακοινώσω στους οπαδούς των "νυχτερίδων" μία απόφαση που έχω πάρει εδώ και κάποιο καιρό.(Κung Flu) Είναι γεγονός ότι με τόσα βάλε-βγάλε στο ρόστερ κάθε σεζόν, η ομάδα δεν μπορεί να έχει ομοιογένεια/χημεία, έναν σταθερό κορμό που θα πλαισιώνεται ίσως από κάποιους καινούργιους παίκτες. Με το που δεθεί ένα παίκτης με κάποιο τρόπο συνήθως κοιτάει και την έξοδο... Θεωρείται ότι αυτό μπορεί να δουλέψει και μελλοντικά να δούμε στις νυχτερίδες μεγαλύτερες επιτυχίες ή όλα τελικά θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους....?
Όταν δε βλέπεις φαντάσματα να κάνουν μαγικά με τις αποδόσεις πρωταθλητή κάνεις πολύ ωραίες ερωτήσεις

.
Εδώ έχεις δίκιο. Ίσως το αδύνατό μου σημείο είναι ότι είμαι πολύ καλός στις αγοροπωλησίες! Αποτέλεσμα η ομάδα να αναλώνεται περισσότερο στο κομμάτι μεταγραφές και να μην έχει την ομοιογένεια και τη χημεία που απαιτείται για το βήμα παραπάνω.
Θεωρώ ότι δεν μπορεί να δουλέψει και θα ανακοινώσω στους οπαδούς των "νυχτερίδων" μία απόφαση που έχω πάρει εδώ και κάποιο καιρό. Ο Γάλλος, Jean-Marc Étienne, αλλά και ο Τούρκος, Onur Samur, ήρθαν για να μείνουν. Εάν δε γίνει κάποια παράλογη πρόταση για τον Αργεντινό,
Bartolomeo Barbona, θα μείνει κι αυτός
για πολλά χρόνια στην ομάδα. Η γαλλοτουρκική περιφέρεια θα είναι η βάση στην οποία θα προστεθούν νέα... υλικά κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.
Και με αυτό, μου κάνετε ωραία πάσα να αναφερθώ σε έναν υπάρχων παίκτη της Valencia, που όχι μονο τρώει pop down περιμένοντας την πορτα της εξόδου, αλλά προπονειται δυναμικά και όλο το club λέει τα καλύτερα. Ο λόγος για τον Bartolomeo Barbona, τον Αργεντίνο που θέλει να γίνει ο «Αιμάρ της μπαζζερικής Βαλένθια» και να οδηγήσει την ομάδα σε τίτλο. Τι σχόλια έχετε να κάνετε για τον μικρό και ποιοι είναι οι στόχοι για τη Βαλένθια στο άμεσο μέλλον?
Ο μικρός είναι ταλαντούχος, αλλά κάνει πολλά φάουλ. Νομίζω με την εμπειρία και μία ολόκληρη σεζόν προπόνηση στην άμυνα θα τα περιορίσει. Είναι all around παίκτης. Δε θα γίνει ποτέ Τιανβέν, αλλά είδαμε και τον Κινέζο που από τη 2η χρονιά βγήκε... κινεζιά! Είναι Αργεντινός, έχει δεθεί με την ομάδα και έχει ψυχή. Πιστεύω ότι θα πανηγυρίσει τίτλο ως "νυχτερίδα".
Στόχοι για τη Βαλένθια στο άμεσο μέλλον?
H σεζόν 56 θα βγει με οικονομικό μπάτζετ, ενώ η γαλλοτουρκική βάση θα λάβει τις τελευταίες... πινελιές προπόνησης.
Ο στόχος είναι τη σεζόν 57 η ομάδα να έχει συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ που της λείπουν από το υπάρχων ρόστερ και να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσα στις επόμενες σεζόν.Μάλιστα, σου ευχόμαστε και οι 2 να πετύχεις τους στόχους σου και να συνεχίσεις να ασχολείσαι ενεργά με το Buzzer και το Φόρουμ! Ευχαριστούμε ξανά για το χρόνο σου. Καλές γιορτές. Νίκος & Λάζαρος.
Να 'στε καλά παιδιά για την ωραία συνέντευξη. Ευχαρίστησή μου. Καλή χρονιά και καλή λευτεριά να ευχηθώ. Κι επίσης ένα ενεργό φόρουμ που είναι το... αλατοπίπερο του παιχνιδιού κι είναι λογικό να έχει και περισσότερα άρθρα απ' ότι ένα ανενεργό. Για να δούμε εάν τη νέα σεζόν θα έρθει κανένα ομιλητικό... φυντάνι από τη ΙΙ.
Last edited by karapatsakidis at 1/7/2022 1:22:13 PM