Értem. Nem is vitatkozok az eredményein. Ügyesen csinálja, biztosan tudatosan felépített csapata van, úgy igazolt mindenhova ahogy az az ő elképzelése. Na de ne ajánlgassuk a dolgot egy "hétköznapi" (esetleg kezdő) managernek, aki nem épít speciális csapatot. Főleg ne úgy, hogy mintha az egy átlagos edzésterv lenne. Azért mert valakinek 8 szezon alatt sikerült valamit felépíteni, nem biztos, hogy az 200 másiknak is járható út. Rá szántam 30 percet, elég sok mindent átnéztem, nem akarok Szepizzel vitatkozni, ő ott van ahol, én meg sokadik szezonba kapok ki a döntőben dupla sérülésekkel. És nem vagyok ott. De én azért így kívülről máshogy látok sok mindent. Az érdemeit nem csökkentve. Én továbbra se ajánlok ilyen játékost edzeni, a piac se fizeti meg ha eladásra kerül. Ha valakit mentorálna, és a teljes csapat úgy lenne felépítve mint az övé, akkor persze csinálják. De speciális játékosokat speciális csapatokba kell edzeni. Átlag managere edzenek olyan játékosokat, amik sok féle taktikához sok féle csapatba lehet illeszteni, illetve eladhatóak. Kérdezz körbe, ki akar 15-ös blokkolással 3-4 posztos embert venni, és ki akar 17-e tempóval ugyan ezt. Vagy ki akar a ligában 12 bv-vel játékost és ki akar 16-ossal 4 posztra. Nagyon ritka az, hogy valaki felnevel valakit majd abból a csapatból vonul vissza mint Szepiznél. Többnyire eladásra kerülnek a jó haszon érdekében. Amikor ilyeneket ajánlgatunk bárkinek vegyük már az ilyen szempontokat is figyelemben. Mert most azt hiszi mindenki, milyen tök szupi ez, aztán amikor nem tudja használni, meg nem úgy jönnek az eredmények meg nem kap annyi pénzt érte, akkor 5-6 szezon múlva meg csalódott lesz, és bele teszi feleslegesen az idejét energiáját.