Hehe, ciekawe swoją drogą, ile lat ma najstarszy oldboy w grze.
nie mogę się jednak pogodzić z tym że można kupić bardzo dobrego gracza (+30) za przysłowiową czapkę gruszek, możliwość posiadanie takich zawodników niech też wiąże się z jakimś wysiłkiem w tej grze !
Zgoda. Teraz w zasadzie w miarę aktywny V-ligowiec może mieć zawodnika z kolosalnym, legendarnym skillem (przy wcale nie takiej najgorszej reszcie). Kiedyś by to było nie do pomyślenia.
Podsumowując to wszystko wolałbym aby ceny zawodników poszły w górę (nie tylko starszych) tak aby opłacało się wyłożyć kasę na draft, szkolić zawodnika , apotem ewentualnie sprzedać go z zyskiem
Bo teraz jest tak że kupując zawodnika podnosisz mu umiejętności, a i tak w następnym sezonie przy sprzedaży jesteś w plecy z kasą ;(
Zdecydowanie masz rację, nie powinno tak być - trening robi się coraz mniej opłacalny. I to nawet przyzna nie specjalizująca się w treningu Hegemonia.
OK, dzięki za doprecyzowanie. Co do cen, to się zgadzam. Skupiłem się bardziej na tym niezbyt chętnym podejściu wobec starszych graczy, jakie wyczułem w kilku wypowiedziach (przypominam, że mój post nie był kierowany tylko i wyłącznie do Niedźwiadków).
Miś - jeśli tylko to było Twoją intencją, to się jak najbardziej zgadzamy, heh... Tyle pisania, żeby do tego dojść. Poniosło mnie w nocy na wody "pisarskie". Bardziej poszedłem w stronę filozoficznej dysputy w kwestii grania weteranami. Pozdro i "Spaldnig".
Last edited by Bolesław III Krzywousty at 2/15/2012 6:55:29 AM