technika helyett edzettem volna passzot..
de mivel neki ilyen magas a technikája ezért ő az a kategória hogy felesleges neki a magas passz..
alapvetően én passzt preferálom jobban mint a technikát, de ezt már leírtam hogy sztem mindkettő járható út..
ott a hatalmas pont:-) erre akartam célozgatni én isb.
ezt a célozgatást pedig nem értem hiszen már nagyon régóta azt vallom(még anno le is szóltak miatta) hogy a bd poszton a játékost az irányba kell eltolni amilyen támadást akarunk játszani illetve amilyen támadás ellen akarunk védekezni egy adott ellenféltől.
most is azért írtam le hogy jelen állás szerint teljesen felesleges bd posztra egy 12-es KV...
tavaly is volt olyan kerettag akinek felesleges volt olyan magas KV mint amilyennel rendelkezett az a skill helyett én mást edzettem volna neki...
ha jól emlékszem talán egyedüli vagyok aki a fórumon hangoztatja hogy a 2IR 3C felállás már évek óta a trend a nagy csapatoknál.
most is azt mondom hogy a bd poszt a legfontosabb láncszeme egy csapatnak, most pl van egy olyan 20 éves benti játékos megfelelő benti skillekkel BV lepattanóval akinek lenne egy 10es dt-je 21év elejére akkor külső támadással nagyon sok nagycsapatot meg tudnánk lepni...pont azért mert nagyon sok esetben 3-5közötti kv-s játékos játszik bd poszton...