Na, látod pont erről papoltam... hibás gondolkodásmód, illogikus gondolatmenet.
A személyemnek mi köze van a válogatott megítéléséhez?
Megkérdeztem, hogy miért csak 62% volt az 1/1-es kezdés után, hogy mit csinált rosszul cimi az első 5-6 napban?
Válasz: ki a faust érdekel?
Például engem érdekel meg szerintem cimi is örülne ha tudná mit kéne másképp tennie!
Nem a személyeket kell alapul venni, hanem az eszmét, amit a válogatott edzője képvisel. Ő mit ártott a közösségnek? Semmit, akkor meg +1% mert nyert élete 1. meccsén. már csak biztatásképpen is vagy előlegezett bizalomként. ez nem kérdéses, de vannak akiknél igen.... tőlük kérdeztem, hogy álljanak már elő voksuk indokával hadd lehessen javítani a hibát!
Húúhúú, mi lenne ha minden csipp-csupp szaron megsértődne a valós életben bármilyen sportág válogatott közönsége.
A romániai 0-3-ért népfelkelésnek kellett volna lennie :D
vagy az, hogy te megsértődsz ,mert meglátsz a fórumon... hát érdekes..
Én nem pofa alapján ítélek, hanem cselekedet alapján. Elértem szép sikert az u21-gyel, tudom merre hány méter u21 és nt szinten is
1. meccs behúzva? igen, hú de jó mehet a +1-2 %, mert így ildomos
Majd ha szarrá ver mindenki, akkor jogos lesz a nem gomb
És én csak ezt kérdeztem meg, de én vagyok a hibás az Nt összes ügyes-bajos dolgáért? Na, ne röhögtessetek már ki...
Nem pofára kéne ítélkezni,mint velem teszik mondjak jót vagy rosszat, hanem érdemből. Ennyi..
Cimi 1/1, ezért nyomj igent!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/2/2013 10:52:23 AM