BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > Season 54 !!

Season 54 !!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
311050.93 in reply to 311050.90
Date: 9/26/2021 6:29:14 PM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
182182
Ρε Μπόμπος, τα τσουγκρησες με την γιαγιά και πριν φύγεις απο την ομάδα είπες να την εκδικηθείς ? Του έδωσες του Βαμβακάρη καμιά 10αρια σκιλλς για να τον πουλήσεις 450 χιλιαρικα πιο χαμηλά ενώ είναι ακόμη σε καλή ηλικία ? Βασικά σίγουρα θα έχει και άλλα bids, ενώ σίγουρα θα ενδιαφερόμουν και εγώ, αλλά όπως γνωρίζεις έσκασα 1 μυριο πριν λιγα 24ώρα για φουνταριστό

Τζάμπα λεμε φεύγει ο ψηλος, 106 σκιλς, αρκετα τουμπανιασμένος σε εσωτερικά με καμία τρύπα, γηγενής, με μονο πρόβλημα την σταμίνα που λύνεται όμως σχεδόν άμεσα

Last edited by kouskouserovits at 9/26/2021 6:29:57 PM

This Post:
00
311050.95 in reply to 311050.94
Date: 9/27/2021 12:53:11 PM
Kolosseus
A1
Overall Posts Rated:
233233
Με μεγάλη λύπη διαβάζουμε τις γραμμές αυτές των Polichni Macedonians. Από την πλευρά μου έχω να κάνω μια τελευταία προσπάθεια να μείνει ένας καλός και πιστός μάνατζερ στο παιχνίδι... Φίλε είσαι απαραίτητος στους πάγκους. Σε χρειάζεται το παιχνίδι και σε χρειαζόμαστε κι εμείς οι αντίπαλοι σου... Πραγματικά θα ήθελα να προσπαθήσεις να βάλεις το παιχνίδι έστω σε ένα αυτόματο ρυθμο αφού η πραγματική σου ζωή δεν σου το επιτρέπει και να είσαι έστω και ελάχιστα ενεργός... Πράγματι πολλοί έχουμε μεγαλώσει με αυτό το παιχνίδι και όλοι λίγο πολύ έχουμε εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις... Ελπίζω να σε ξαναδούμε ... Όπως και να έχει σου εύχομαι καλή τύχη στην πραγματική ζωή και υγεία....

This Post:
00
311050.96 in reply to 311050.94
Date: 9/27/2021 5:53:43 PM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
225225
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Όταν είδα το κοκκινο +3 στα φόρουμ δίπλα δεν περίμενα να διαβάσω ότι άλλη μία τόσο παλιά ομάδα οδεύει προς το τέλος της. Χτες έτυχε να ρίξω μια ματιά στον πίνακα "Κατάταξη ομάδας ανά σεζόν ένταξης στο παιχνίδι" και ειδα πααααρα πολλά γνώριμα ονόματα.

Σεζόν 23
Polichni Macedonians 27 645

Επίσης παρατήρησα οτι οι σχεδόν 800 ενεργοί ελληνικοί λογαριασμοί, μεσα σε εναν χρόνο έγιναν 590. Αυτα τα δύο στατιστικά λένε πολλά για την απόφαση αλλα και για υο παιχνίδι.

Θα προσπαθήσω όμως και γω με τη σειρά μου να σου επηρεάσω την απόφαση (όχι ως προς την ενεργητικοτητα διότι ξέρω πως είναι να έχεις πολλές άλλες σοβαρές υποχρεώσεις, αλλα ως προς τη διαγραφή του λογαριασμού).
Σίγουρα το παιχνίδι μπορεί να μη φέρνει την ίδια χαρά και να μην έχει την ίδια ένταση όπως παλιά. Νιώθω την κατάσταση με τα Excel γιατί και γω είχα κάνει πολλά τέτοια "άρρωστα" παλιότερα με πολύ λιγότερη εμπειρία στο παιχνίδι. Είναι όμως φάσεις και περιοδοι που πάνε και έρχονται και νομίζω πως αντίστοιχα προσαρμοζονται και οι managers και οι ομαδες.
Υπάρχουν ομάδες που πατάνε delete, υπάρχουν όμως και ομάδες που κάνουν restart για έναν πιο χαλαρό ρυθμό και προπονησουλα τις Παρασκευές.

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι αν έρθει κάποια στιγμή ένα αντίστοιχο χρονικό πλήρωμα, θα είμαι το μερια του νομίσματος διότι έχει και την χάρη του να μπαίνεις μια στις 2 3 μερες να διαβάσεις λίγο φόρουμ, να δεις μήπως πηραν κανα pop up οι προπονήσιμοι μπααας και στείλεις κάποια στιγμή καποιον αμαπαλο στην εθνική, να σε κράξει η Γιαγιά γιατί πουλάς κοψοχρονιας κλπ.

Και μιας και ειπα γιαγια.. Τρέχω να κρυφτώ γιατί έμαθα ότι με κάρφωσε ο Souseikos για το "άδειασμα" του budget και η Granny τηλεφώνησε στον Uncle Elmer να με περιμένει με την καραμπίνα έξω απ τ σπίτι. Θα πήγαινα να κρυφτώ στα αποδυτήρια, αλλα κάνουμε και ανακίνηση στο κλειστο και δεν επιτρέπεται η είσοδος στο εργοτάξιο...

Αντε και φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα και με το app.

Last edited by bobos-re at 9/27/2021 6:02:29 PM

This Post:
00
311050.97 in reply to 311050.96
Date: 9/28/2021 5:19:58 AM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
182182
O Lafond μου άρεσε πολύ

This Post:
22
311050.99 in reply to 311050.98
Date: 9/28/2021 2:53:37 PM
Kolosseus
A1
Overall Posts Rated:
233233
Χιτσκοκικο φινάλε στο ντέρμπι της παραμονής.... Απίστευτα πράγματα στο τέλος από την Σπορτινγκαρα .. με τρίποντο έμεινε ζωντανή και οδήγησε το ματς στην παράταση, όπου κατάφερε να πετύχει 21!!! πόντους με αποκορύφωμα το buzzer beater καλάθι στην εκπνοή που της έδωσε τη νικη- παραμονή!!!! Πολλά συγχαρητήρια και στους 2 ... Δεύτερος υποβιβασμός για τα Κατσίκια από την ΙΙ.3 τις τελευταίες σεζόν, ωστόσο φέτος ίσως άξιζε κάτι παραπάνω... Ελπίζω να τους ξαναδούμε...

This Post:
44
311050.100 in reply to 311050.98
Date: 9/28/2021 3:24:43 PM
BOMBAY MIXX
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Καλησπέρα σε όλους!! Εδώ και καιρό θέλω να γράψω στο φόρουμ αλλά ποτέ δεν ήταν αυτό το φόρτε μου. Προτιμώ να διαβάζω το τι γράφουν οι άλλοι παρά να γράφω εγώ ο ίδιος.
Θέλω να ξεκινήσω από το ότι χαίρομαι που υπάρχουν στον όμιλο ιστορικότατες ομάδες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Κολοσσό που είναι ο πιο ενεργός στο φόρουμ γιατί κρατάει ζωντανό το παιχνίδι.
Μπήκα στο bb στο τέλος της σεζόν 2. Ήταν Οκτώβριος του 2007. Μια μέρα μετά μπήκε και ο κολλητός μου. 14 (πραγματικά) χρόνια από τη ζωή μας μέχρι τώρα.
Το bb είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου. Δε μπορώ να φανταστώ το να μην συνδέομαι για να δώσω εντολές, για να ψάξω για παιχτακια για μεταγραφή, για να βλέπω τις αλλαγές στην προπόνηση, για να κάνω σκάουτινγκ, για να χαζεύω γενικά και αόριστα.
Στο πέρασμα του χρόνου έχουν περάσει στιγμές ξενερωματος και απογοήτευσης αλλά το γενικό πρόσημο είναι άκρως θετικό. Άπειρες στιγμές αγωνίας, προσμονής, άγχους, ενθουσιασμού, ότι δηλαδή ζούμε καθημερινά στην πραγματική (μα και το bb είναι μέρος της πραγματικής) ζωή μου.
Μπορώ να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω κάπου εδώ. Θέλω να επανέλθω όμως κάποια στιγμή, χωρίς να θέλω να κουράσω κανέναν.
Φίλε Πολίχνη, σε προτρέπω να μη τα παρατήσεις. Χρειάζονται οι καλοί μάνατζερ σαν και σενα, αυτοί που με την εμπειρία τους δίνουν νόημα στο παιχνίδι...
Όσο για τους τελικούς, ωραία η ανάλυση σου για την ομάδα μου. Βέβαια αν μου ζητήσεις να διαλέξω την καλύτερη 5αδα, δε θα ξέρω ποιους να διαλέξω. Το ποιοι θα παίξουν κάθε φορά εξαρτάται από πολλά (αγ. κατάσταση, dmi, αντίπαλος, κρυφά σκιλς κλπ.). Σε κάθε περίπτωση, η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, ποτέ δεν ήταν. Η ΧΑΡΑ του παιχνιδιού είναι ο λόγος που συνεχίζω να ασχολούμαι.
Αυτά για την ώρα, σίγουρα σας κούρασα. Μάλλον θα το κάνω άλλη μια φορά και τέλος...
Καλό βράδυ σε όλους!

This Post:
00
311050.101 in reply to 311050.100
Date: 9/28/2021 7:35:34 PM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
182182
Με τον τραυματισμό του Froger στην ουσία έχει τελείώσει και η ανάδειξη του πρωταθλητή, θα πρέπει κυριολεκτικα να θέλει να χάσει ο Μπομπαυ για να μήν σηκώσει το πρωτάθλημα ή να του ξηγηθεί η μηχανη 2 τουλαχιστον τραυματισμους.

Με την σειρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παρακάτω ομάδες και τους αντίστοιχους μάνατζαρέους που ήρθαν στο David Ancrum και νίκησαν τον Σουσεικό σε επίσημα παιχνίδια (η αναφορά των ομάδων ειναι χρονολογική των αγωνων):
ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΡΑ
AO AGRINIOU
και BOMBAY MIXX

Last edited by kouskouserovits at 9/28/2021 7:40:00 PM

This Post:
00
311050.102 in reply to 311050.100
Date: 9/30/2021 11:10:57 AM
Kolosseus
A1
Overall Posts Rated:
233233
Ευχαριστώ για την αναφορά σου σε μένα .. αλλά κρίμα που αποφάσισες να γράψεις λίγο πριν αποχωρήσεις από τον όμιλο... Χαίρομαι που είσαι φαν του παιχνιδιού και το στηρίζεις όπως κι εγώ . Ωστόσο μη φοβάσαι να γράφεις στο φόρουμ, έχει κι αυτό την ομορφιά του... Καλή τύχη και καλή συνέχεια σου εύχομαι!!

This Post:
22
311050.103 in reply to 311050.94
Date: 10/1/2021 5:16:58 AM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
Φίλε Γιάννη, καταρχήν συγγνώμη που γράφω στο forum σας, αλλά είδα την ανακοίνωσή σου και αμέσως σκέφτηκα τον εαυτό μου όταν την σεζόν 36 αποφάσισα να σταματήσω το παιχνίδι (παίζω από σεζόν 3). Το αποτέλεσμα ήταν η θρυλική ομάδα Campo Stars να διαγραφεί και να μην υπάρχει πια. Μερικούς μήνες μετά μετάνιωσα για την απόφασή μου και ξαναγύρισα στο παιχνιδι αρχικά ως CSBC (Campo Stars BC) την οποία και μετονόμασα Campo Stars BC. Σου γράφω με την ελπίδα να μείνεις στο παιχνίδι (με όλα τα στραβά που έχει) ακόμα και αν μπαίνεις 1-2 φορές τη βδομάδα. Αν εγκαταλείψεις τελείως και μετά αλλάξεις γνώμη, θέλει πολλά κουράγια να ξαναρχίσεις από την αρχή (γήπεδο, παίκτες, προπόνηση κλπ) και ας έχεις το know how. Για μένα δεν έχουν σημασία οι τίτλοι και εκτός από κάποιες σεζόν που ήμουν Α1 και έναν τελικό κυπέλλου δεν κατάφερα κάτι παραπάνω. Οι 51 συνεχόμενες σεζόν όμως (που θα είχα αν δεν είχα διαγράψει την αρχική ομάδα) μετράνε περισσότερο στο μυαλό και την καρδιά μου...
Η πολίχνη είναι ιστορικός σύλλογος όπως και πολλοί άλλοι στον όμιλό σας και θα ήταν ευχής έργον να παραμείνει.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν αποφασίσεις

Advertisement