Az a baj a kinti támadással, hogy jelenleg senki nem edz oda. Ha most eldöntjük, hogy oké, építsünk oda is, hogy legyen választás, az kb 3-4 szezon múlva érik be és elkötelezett menedzserek kellenek hozzá, minimum 6 fő. Ettől persze még jó ötlet lenne kintieket is edzeni, ha másért nem is, hát legalább azért, hogy bizonytalanságban tartsuk az ellenfeleket
Amúgy szerintem jobb ötlet a bent jól támadó kisemberek képzése, nekem pl 1-3 poszton is olyanok vannak, akiknek elég jó benti támadóskilljeik vannak. Példának itt a tegnapi meccsem, rámtoltak egy 2-3 zónát, erre az 1-3 posztról a kezdőktől érkezett 59 pont, a cseréktől még 16, azaz a 119 pontomból 75-öt dobtak a "kicsik", pedig nagy átlagban alig dobnak 40-50 pontot és többnyire a magasemberek szerzik a pontokat (akiket tegnap levédekeztek a zónával). A kezdő irányítóm pl idén kétszer jutott 15 fölé, mindkétszer 2-3 zóna ellen. 8,2-es pontátlaga van, ebben benne van egy 20 pontos és a tegnapi 21 pontos teljesítménye, mindkettő zóna ellen, tehát szerintem abszolút járható út a benti támadás megerősítésére és a 2-3 zóna elleni játékra ilyeneket képezni.
Don't feed the troll