Όταν είδα το κοκκινο +3 στα φόρουμ δίπλα δεν περίμενα να διαβάσω ότι άλλη μία τόσο παλιά ομάδα οδεύει προς το τέλος της. Χτες έτυχε να ρίξω μια ματιά στον πίνακα "Κατάταξη ομάδας ανά σεζόν ένταξης στο παιχνίδι" και ειδα πααααρα πολλά γνώριμα ονόματα.
Σεζόν 23
Polichni Macedonians 27 645
Επίσης παρατήρησα οτι οι σχεδόν 800 ενεργοί ελληνικοί λογαριασμοί, μεσα σε εναν χρόνο έγιναν 590. Αυτα τα δύο στατιστικά λένε πολλά για την απόφαση αλλα και για υο παιχνίδι.
Θα προσπαθήσω όμως και γω με τη σειρά μου να σου επηρεάσω την απόφαση (όχι ως προς την ενεργητικοτητα διότι ξέρω πως είναι να έχεις πολλές άλλες σοβαρές υποχρεώσεις, αλλα ως προς τη διαγραφή του λογαριασμού).
Σίγουρα το παιχνίδι μπορεί να μη φέρνει την ίδια χαρά και να μην έχει την ίδια ένταση όπως παλιά. Νιώθω την κατάσταση με τα Excel γιατί και γω είχα κάνει πολλά τέτοια "άρρωστα" παλιότερα με πολύ λιγότερη εμπειρία στο παιχνίδι. Είναι όμως φάσεις και περιοδοι που πάνε και έρχονται και νομίζω πως αντίστοιχα προσαρμοζονται και οι managers και οι ομαδες.
Υπάρχουν ομάδες που πατάνε delete, υπάρχουν όμως και ομάδες που κάνουν restart για έναν πιο χαλαρό ρυθμό και προπονησουλα τις Παρασκευές.
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι αν έρθει κάποια στιγμή ένα αντίστοιχο χρονικό πλήρωμα, θα είμαι το μερια του νομίσματος διότι έχει και την χάρη του να μπαίνεις μια στις 2 3 μερες να διαβάσεις λίγο φόρουμ, να δεις μήπως πηραν κανα pop up οι προπονήσιμοι μπααας και στείλεις κάποια στιγμή καποιον αμαπαλο στην εθνική, να σε κράξει η Γιαγιά γιατί πουλάς κοψοχρονιας κλπ.
Και μιας και ειπα γιαγια.. Τρέχω να κρυφτώ γιατί έμαθα ότι με κάρφωσε ο Souseikos για το "άδειασμα" του budget και η Granny τηλεφώνησε στον Uncle Elmer να με περιμένει με την καραμπίνα έξω απ τ σπίτι. Θα πήγαινα να κρυφτώ στα αποδυτήρια, αλλα κάνουμε και ανακίνηση στο κλειστο και δεν επιτρέπεται η είσοδος στο εργοτάξιο...
Αντε και φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα και με το app.
Last edited by bobos-re at 9/27/2021 6:02:29 PM