KK Green Dragons Ljubljana (114010)
share
Manager: LukeHbar
Country: Slovenija
League: II.1
Rival: Črni bratje
World Rank: 3680
Country Rank: 40
BBM Tier: 3
Last Online: 9/20/2024
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Nepričakovani izpad iz II. lige
Posted on 6/4/2024

Z žalostjo sporočamo, da je naš klub KK Green Dragons Ljubljana izpadel iz II. lige po dramatični tekmi proti ekipi J&J team. Čestitke J&J team za zmago. Poraz za eno točko (87:86) resnično boli in pušča grenak priokus.

Po solidnem zaključku rednega dela, kjer smo zasedli 5. mesto Zahodne konference, smo se v izločilnih bojih pomerili z bivšim prvoligašem, ki je celotno sezono igral taktično zaradi nabora. Na koncu nas je presenetil in izločil.

Prva tekma za obstanek nam je vlila upanje, saj smo jo dobili z lepo razliko. Žal pa bi drugo tekmo enostavno morali tvegati in igrati "z levo roko" za boljše izhodišče za tretjo tekmo. Zdaj nimamo več kaj storiti, razen da se vrnemo v III. ligo in morda razmislimo o nakupu kakšnega dobrega treniranca.

Kljub lepemu dosežku v pokalu (Top 8), je izpad resnično očrnil celotno sezono. Hvala vsem našim navijačem za podporo skozi celotno sezono. Skupaj se bomo dvignili in se vrnili močnejši.

Naprej, Green Dragons Ljubljana!

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement