Vallatud Korvid (122755)
share
Manager: Erki L
Country: Eesti
League: III.8
Rival: bc kaavere kanged
World Rank: 7693
Country Rank: 179
BBM Tier: 7
Last Online: 9/20/2024
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Hooaja kokkuvõte ja edutamine II.3 liigasse
Posted on 11/28/2023

Vallatud Korvid, meie kohalik korvpallimeeskond, on lõpetanud erakordselt eduka hooaja, läbides kogu 22-mängulise põhihooaja ilma ainsagi kaotuseta. Kuigi play-off finaalis kaotasime põnevas seerias 1-2, suutsime end siiski edutada II.3 liigasse. See on meie meeskonna jaoks suur saavutus ning oleme selle üle ääretult uhked.

Vallatud Korvid on näidanud kogu hooaja vältel vaprust, töötahet ja suurepärast meeskonnatööd. Meie täiuslik põhihooaeg on tunnistus meeskonna lakkamatust pühendumusest ja võimekusest.

Üks meeskonna säravamaid tähti on olnud viskav tagamängija Petros Tiropitaras (50737907), kelle panust on võimatu ülehinnata. Tema silmapaistev visketäpsus ja oskuslikud rünnakud on aidanud meeskonnal võita mitmeid olulisi mänge. Tiropitaras on tõeline liidrikuju, kelle juhtimine ja mängulugemine on olnud meeskonnale kuldaväärt omadusteks.

Samuti tuleb ära märkida keskmängija Uladzislau Repchyk (49043562), kes on tuntud oma uskumatult tugeva lauavõitluse poolest. ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement